Prati nas

Show

Baš hoće!

Daniela Trbović o starenju: ‘Hodam nenašminkana, jer, eto, baš hoću!’

‘Baš se dobro osjećam u svojoj naboranoj koži”, izjavila je svojevremeno voditeljica poznata po propagiranju opuštenog i ugodnog starenja.

Objavljeno

|

Popularna voditeljica svoju će novu emisiju predstaviti na Silvestrovo.
Daniela Trbović (screenshot: HTV)

Jedna od najpopularnijih hrvatskih televizijskih voditeljica Daniela Trbović (57) za Tportal progovorila je o starenju koje je, čini se, ne opterećuje.

“S godinama sam sve punija, dakle, puna sebe pa to ide i na van. Starim i ne užasavam se fizičkih promjena, to je neminovno. A kad vidim fotografije iz prošlosti nasmijem se na neke svoje narepane frizure, način šminkanja… ali tada se tako nosilo. Zato danas hodam uzdignute glave nenašminkanog lica jer, eto, baš hoću!” izjavila je Danieela kojoj godine, izgleda, stvarno čine dobro.

Trbović je poznata po propagiranju opuštenog starenja. “Baš sam sinoć oko 23 sata krknula tjesteninu koja je ostala sinu. Imam sreće što nisam sklona debljanju, ali daleko sam od zategnutog, fotošopiranog i nametnutog ideala. I baš me je briga, dobro se osjećam u svojoj naboranoj koži”, izjavila je prije godinu dana.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.