Prati nas

Promo

Počinje Sportsko ljeto na Jarunu

I ovoga ljeta društvo Sport za sve Centar, organizira besplatne programe vježbanje na otvorenom na zagrebačkom Jarunu. Program počinje 1. srpnja i traje sve do 31. kolovoza 2016. godine.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

foto: BigStock

I ovoga ljeta društvo Sport za sve Centar, organizira besplatne programe vježbanje na otvorenom na zagrebačkom Jarunu. Program počinje 1. srpnja i traje sve do 31. kolovoza 2016. godine.

Raspored

1. Aqua fitness u malom Jarunskom jezeru
kod Kluba odbojke na pijesku
utorak – četvrtak – petak  od 9,30 – 11,00 sati


2. Program rekreativnog vježbanja (aerobica, korektivna gimnastika, zumba, fitness…)
travnata površina malog jezera,  kod univerzalnog igrališta i „Dalmatina“
ponedjeljak – srijeda – petak  od 19 – 20h ( za najvećih vrućina od 19,30 – 20,30h);

3. sportske subote i sportske škole
na sportskim terenima kod Aquariusa i na univerzalnom igralištu
subotom od 9,00 – 11,30 sati

3.1. Sportska škola – usvajanje  i usavršavanje osnovnih elemenata pojedinih sportova: košarke, odbojke, nordijskog  hodanja,  badmintona, rolanja, malih sportova…
namjenjeno širokoj populaciji; od djece školske dobi, mladima, starijima te osobama s invalidnošću
svake subote od 9,00 sati

3.2. Kondicijski mix treninzi
staze oko Jarunskog jezera
namjenjeno osobama  bolje  kondicijske pripremljenosti  i većih fizičkih mogućnosti.
aerobni mix treninzi „bicikli – roleri“ & treninzi na trim poligonima (  16.07.; 06.08.)
nordijsko hodanje  & aerobni treninzi na trim stazama i poligonima (  23.07.;  13.08.)

3.3. Rekreativni treninzi pojedinih sportova: košarke, odbojke, nordijskog  hodanja,  badmintona, rolanja, „malih“ sportova…
svake subote od 9,00 sati

4. „Otvoreno prvenstvo Jaruna“ – završnica Ljetnog programa  20. i 27.08.2016.
sportski tereni malog Jarunskog  jezera –  kod Aquariusa, i Dalmatina
zajedničko druženje  sudionika Ljetnog programa na Jarunu kroz sportska natjecanja u aktivnostima koje su trenirali  i u kojima su stjecali znanja, vještine i kondiciju (dodjela promotivnih i sportskih nagrada )
za sve zainteresirane građane koji se jave tijekom ljeta, ili žele sudjelovati u natjecateljskom dijelu ljetnog programa

5. Festival Starih sportova – Letovanić
realizacija: nagradno sudjelovanje za najredovitije pojedince
ekipni nastup s 10-15 osoba

6. Utvrđivanje i praćenje parametara zdravstvenog statusa  
mjerenje inicijalnog i Ffinalnog  stanja malom baterijom testova
kontrolna mjerenja tlaka i pulsa prema potrebi i rezultatima u inicijalnom mjerenju
konzultacije i savjetovanja sudionika  o prehrani, preporučenom tipu vježbanja i kretanju prema rezultatima i zdravstvenoj anamnezi
ostali programi u suradnji s organizacijama civilnog  društva ( Čuvari srca … )

dodatne informacije potražite na: 
Sport za sve Centar ; sportzasve51@gmail.com ; 091 5115 404

.

Promo

Ovaj vikend dođite na Made by: Sajam kreativnosti

Ako vam je ikad zasmetala ponuda istih ili vrlo sličnih stvari po buticima u trgovačkim centrima, onda je ovaj sajam mjesto za vas. Kreativci iz Hrvatske i svijeta pokazat će ručno rađen nakit, torbe, odjeću, igračke i slično te će svatko moći pronaći nešto za sebe.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Razmišljate li o daru za Valentinovo za nekog vama posebnog ili biste sami sebe željeli počastiti nečim unikatnim, ovaj vikend svakako dođite u Europski dom gdje se održava “Made by: sajam kreativnosti“.

Ovaj sajam okuplja umjetnike, kreativce i zanatlije koji vlastitim rukama izrađuju torbe, odjeću, nakit, ukrase, igračke i razne druge stvari kakvih zasigurno nema nigdje drugdje.


Pokretačica ovog jedinstvenog sajma je Ivana Pavlović, i sama autorica začudnih i jedinstvenih torbi, koja nam je rekla malo više o “Made by sajmu”.

“Ovo je već druga godina da izlažemo u Europskom domu. Prošli je sajam bio vrlo uspješan pa smo se opet vratili na isto mjesto. I ove godine, kao i prošle, izlaže tridesetak kreativaca i umjetnika koji se bave najrazličitijim stvarima – od dizajniranja nakita i raznih ukrasa, pa do torbi odjeće i sličnog. Ovdje se može naći za svakoga ponešto tako da je svakako vrijedno zaviriti na sajam.“

Kreativci koji izlažu na sajmu su domaći, ali ima i stranaca. “Okupili smo priličan broj vrlo zanimljivih ljudi koji rade stvarno sjajne stvari. Do kraja 2020. planiramo još nekoliko sajmova. Ove godine predstavljaju se brendovima među kojima su Ayelen, Boody Woody, Bookedo, Brando, Moda Malesh, Pupa Franca, Sartess, Bilja, Onyx, Bowtie wooden style, Oblutak mi priča i brojni drugi, a kompletan popis može se naći na našoj Facebook stranici“, kaže Ivana.

Sajam traje danas i sutra od 10 do 19 sati u Europskom domu u Jurišićevoj 1 u Zagrebu. Ulaz na sajam je za posjetitelje besplatan, a kućni ljubimci su dobrodošli.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP