Prati nas

Show

Stariji macani koje bi svaka žena poželjela

Zdrava prehrana, uredan fizički i emocionalan život mogu začiniti svačije zlatne godine. Pokazuju to i ovi muškarci koji su tek u drugom poluvremenu postali macani. Oni nisu samo manekeni, oni su manekeni koji poručuju – iskoristi život najbolje što možeš, jer nikad nije kasno.

Objavljeno

|

Seksi dedeki, stariji seksi muškarci
foto: Instagram/Anthony Varecchia

Starenje nije nikoga zaobišlo, ako je taj netko imao dovoljno sreće da poživi dovoljno dugo. Ali, mora li nam kvaliteta života s godinama opadati? Ne. Zdrava prehrana, uredan fizički i emocionalni život mogu začiniti svačije zlatne godine. Pokazuju to i ovi muškarci koji su tek u drugom poluvremenu postali macani. Oni nisu samo manekeni, oni su manekeni koji poručuju – iskoristi život najbolje što možeš, jer nikad nije kasno.

Philippe Dumas (60)

Philippe nije samo zgodno tijelo. „Moja karijera manekena u godinama je mlada, ali je počela dobro. Imam velika očekivanja od nje“, kaže ovaj Parižanin koji je u zrelim godinama počeo krasiti naslovnice i društvene mreže. I mi očekujemo puno od Philippea.


Posted in Iraq. ????

A photo posted by Philippe Dumas. Paris. France (@dumphil) on

 

Anthony Varecchia (53)

Kako je samo natukao sve te silne mišiće? Anthony će vam reći da je to posljedica zdravog života. Ovaj sijedi macan živi u New Yorku i prava je internetska senzacija. Horde obožavateljica svakodnevno uzdišu dok provjeravaju nove fotografije koje ovaj Amerikanac objavljuje na društvenim mrežama.

 

Gianluca Vacchi, (50)

O lijepom Gianluci smo već pisali. No kako je tek zakoračio u drugo poluvrijeme, očekivanja od njega su golema. Vjerujemo da će ovaj strastveni Talijan i poslovni čovjek tek pokazati svoje glavne adute. A do tada neka pleše.

Saturday afternoon fever? @jogiorgiajo @ricky_martin #gvlifestyle #mordidita #rickymartin

A video posted by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

 

Aiden Brady (50)

Nakon što je na svoj način ušetao u svijet mode i odmah ostavio trag, Aiden je ostvario i zavidan broj sljedbenika na Instagramu koji ne prestaje rasti. A ako ste mislili da je to sav njegov kapital, varate se. Ovaj mladić u najboljim godinama zakoračio je na filmsko platno. Kako bi postao i filmska zvijezda, naravno.

 

Eric Rutherford, (49)

Iako spada u kategoriju ‘piletina’, jer još uvijek nije napunio 50, jasno je da najbolje za Erica tek dolazi. Ovaj macan, nad čijim slikama snatre generacije djevojaka i žena, nije samo maneken. Eric je organizator događanja u New Yorku i urednik u magazinu At Large. Dakako, i njega prate tisuće obožavateljica na društvenim mrežama. I svakim danom ih je sve više. To je razumljivo.

Looking for the #NextBigThing Excited to see @parsons_fashion #MFA show #NYFW @cfda @prconsulting ? @gabrielgastelum

A photo posted by eric rutherford (@mr.rutherford) on

.

Show

Josipa Lisac i na plažu dolazi u senzacionalnom izdanju. Pogledajte!

Jedna od tajni senzacionalnog izgleda Josipe Lisac je čuvanje od sunca – uvijek i u svakoj prilici. Niti odlazak na plažu nije izuzetak, pa je Josipa pokazala doista neobičan outfit koji je pokrio baš svaki djelić njezine kože. No kao i uvijek, izgledaja je sjajno!

Objavljeno

|

Diva je uvijek diva – i na pozornici, i u šetnji gradom, i na plaži. Dokazuje to možda i ponajveća među našim divama, Josipa Lisac, koja je na Instagramu podijelila upravo sliku s plaže.

No i prilikom uživanja u moru, Josipa se drži svojeg striktnog režima čuvanja od sunca, pa umjesto da se razgoliti, pokrila se od glave do pete. Njezin kupaći kosti više je nalik opravi za vježbanje, no o čemu god da se radilo, Josipa ga nosi senzacionalno.


Doista, malotko tako dobro nosi svoje godine kao Josipa Lisac: već joj je 69, no to doista nitko ne bi rekao.

Tajnu njezina dobrog izgleda možemo doznati čačkajući dalje po njezinom Instagram profilu gdje možemo vidjeti da se glazbena diva gotovo pobožno čuva sunca, ali i redovito vježba. Josipa Lisac je kao i uvijek – prava inspiracija.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP