Prati nas

Show

Stariji macani koje bi svaka žena poželjela

Zdrava prehrana, uredan fizički i emocionalan život mogu začiniti svačije zlatne godine. Pokazuju to i ovi muškarci koji su tek u drugom poluvremenu postali macani. Oni nisu samo manekeni, oni su manekeni koji poručuju – iskoristi život najbolje što možeš, jer nikad nije kasno.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Seksi dedeki, stariji seksi muškarci
foto: Instagram/Anthony Varecchia

Starenje nije nikoga zaobišlo, ako je taj netko imao dovoljno sreće da poživi dovoljno dugo. Ali, mora li nam kvaliteta života s godinama opadati? Ne. Zdrava prehrana, uredan fizički i emocionalni život mogu začiniti svačije zlatne godine. Pokazuju to i ovi muškarci koji su tek u drugom poluvremenu postali macani. Oni nisu samo manekeni, oni su manekeni koji poručuju – iskoristi život najbolje što možeš, jer nikad nije kasno.

Philippe Dumas (60)

Philippe nije samo zgodno tijelo. „Moja karijera manekena u godinama je mlada, ali je počela dobro. Imam velika očekivanja od nje“, kaže ovaj Parižanin koji je u zrelim godinama počeo krasiti naslovnice i društvene mreže. I mi očekujemo puno od Philippea.


Posted in Iraq. ????

A photo posted by Philippe Dumas. Paris. France (@dumphil) on

 

Anthony Varecchia (53)

Kako je samo natukao sve te silne mišiće? Anthony će vam reći da je to posljedica zdravog života. Ovaj sijedi macan živi u New Yorku i prava je internetska senzacija. Horde obožavateljica svakodnevno uzdišu dok provjeravaju nove fotografije koje ovaj Amerikanac objavljuje na društvenim mrežama.

 

Gianluca Vacchi, (50)

O lijepom Gianluci smo već pisali. No kako je tek zakoračio u drugo poluvrijeme, očekivanja od njega su golema. Vjerujemo da će ovaj strastveni Talijan i poslovni čovjek tek pokazati svoje glavne adute. A do tada neka pleše.

Saturday afternoon fever? @jogiorgiajo @ricky_martin #gvlifestyle #mordidita #rickymartin

A video posted by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

 

Aiden Brady (50)

Nakon što je na svoj način ušetao u svijet mode i odmah ostavio trag, Aiden je ostvario i zavidan broj sljedbenika na Instagramu koji ne prestaje rasti. A ako ste mislili da je to sav njegov kapital, varate se. Ovaj mladić u najboljim godinama zakoračio je na filmsko platno. Kako bi postao i filmska zvijezda, naravno.

 

Eric Rutherford, (49)

Iako spada u kategoriju ‘piletina’, jer još uvijek nije napunio 50, jasno je da najbolje za Erica tek dolazi. Ovaj macan, nad čijim slikama snatre generacije djevojaka i žena, nije samo maneken. Eric je organizator događanja u New Yorku i urednik u magazinu At Large. Dakako, i njega prate tisuće obožavateljica na društvenim mrežama. I svakim danom ih je sve više. To je razumljivo.

Looking for the #NextBigThing Excited to see @parsons_fashion #MFA show #NYFW @cfda @prconsulting ? @gabrielgastelum

A photo posted by eric rutherford (@mr.rutherford) on

.

Show

Bernie Ecclestone (89) postao je još jednom tata: ‘Jako sam ponosan!’

Britanski zavodnik iz prvog braka s Ivy Bamford ima danas 65-godišnju kćer Deborah. Potom je nakon niza godina ušao u drugi brak, onaj sa Slavicom Radić te je s njom dobio dvije kćer – 35-godišnju Tamaru i 31-godišnju Petru.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Bernie Ecclestone, nekadašnji ključni čovjek Formule 1, postao je još jednom tata i to u 90. godini života. 46 godina mlađa Fabiana Flosi rodila je dječaka. Porođaj je prema britanskim tabloidima trajao manje od pola sata.

“Nazvali smo sina Ace, baš sam jako ponosan”, rekao je nekadašnji hrvatski zet za Blick.


Trudnoću je par proveo u izolaciji na njegovoj farmi u Brazilu. “Srećom na farmi uvijek ima posla. Fabiana brine i o svojoj plantaži kave”, izjavio je početkom travnja Ecclestone. “Kao i svi drugi roditelji na svijetu, imamo samo jednu želju – da nam dijete bude zdravo”, kazala je Flosi.

Britanski zavodnik iz prvog braka s Ivy Bamford ima danas 65-godišnju kćer Deborah. Potom je nakon niza godina ušao u drugi brak, onaj sa Slavicom Radić te je s njom dobio dvije kćer – 35-godišnju Tamaru i 31-godišnju Petru.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP