Lauren i djed (foto: Lauren Blank @ twitter)

Najljepši dar koji djed može darovati unuci

Autor: • 01. 04. 2017. • Mozaik1686 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Djedovi su zakon, pa to se barem zna! No jedan je djed pokazao da je doista nešto posebno. Naime, brižni djed Ron Patrillo iz Teksasa, godinama je zapisivao sve važne događaje i avanture koje je prošao sa svojom unukom i te joj zapise darovao za njezin 16. rođendan.

Njegova unuka Lauren Blank objavila je fotografiju tih dnevnika na svojem Twitteru te rekla kako je ostala u potpunom šoku kad je primila vrijedan dar. 

‘Nitko nije znao da je te dnevnike godinama pisao. Tajio je to čak i od moje mame. Te bilježnice su pune anegdota, zanimljivih događaja i opisa situacija kroz koje smo zajedno prošli kad mi je bilo između dvije i pet godina’, kaže Lauren.

Prva knjiga zove se ‘Papa’s Story’ i počinje 16. veljače 2003. U njoj djed piše kako će ‘svakodnevno bilježiti što su on i unuka radili’. Lauren je rekla da su je obuzele emocije i nije mogla suspregnuti suze kad je shvatila koliko je djedu bilo potrebno vremena za ovaj dar. ‘Djed je najveći uzor u mojemu životu i neizrecivo ga volim!’

Laureninu objavu na Twitteru lajkalo je više od 590.000 ljudi.

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.