Uvjeti za mirovinu, kada u mirovinu?
Idemo na put (foto: BigStock)

Slavonski Brod: Sve o ugovorima, dosmrtnom i doživotnom uzdržavanju

Autor: • 27. 04. 2017. • Promo1408 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Želite li saznati više o ugovorima o doživotnom ili dosmrtnom uzdržavanju? Razmišljate li o tome da na nekog prenesete svoju imovinu? Zanima li vas oporuka ili darovanje?

Dođite na javnu tribinu „Ugovori o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju i druga raspolaganja imovinom“ koja će se održatiu petak 28. travnja u 11 sati

u Mesićevoj ulici 1, Slavonski Brod

dvorana Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (1. kat)

Tribina se održava u okviru projekta „Važno je znati sa 65+“ koji provode Hrvatski pravni centar u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Zagreb, Sindikatom umirovljenika Hrvatske, Gradskim društvom Crvenog križa Zagreb i Udrugom Radio Mreža. Cilj projekta jest povećati sigurnost i osnažiti osobe treće dobi širenjem informacija i pružanjem podrške, što će im pomoći da u vlastitom najboljem interesu raspolažu svojom imovinom, te spriječiti da postanu žrtvama zlouporaba i zlostavljanja u tom smislu, osobito kada je riječ o ugovorima o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju.

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.