Prati nas

Promo

Slavonski Brod: Sve o ugovorima, dosmrtnom i doživotnom uzdržavanju

Sve o prednostima i manama navedenih ugovora naučite od stručnjaka na besplatnim javnim tribinama koje organiziraju Hrvatski pravni centar, Sindikat umirovljenika Hrvatske i Centri za socijalnu skrb.

Objavljeno

|

Uvjeti za mirovinu, kada u mirovinu?
Idemo na put (foto: BigStock)

Želite li saznati više o ugovorima o doživotnom ili dosmrtnom uzdržavanju? Razmišljate li o tome da na nekog prenesete svoju imovinu? Zanima li vas oporuka ili darovanje?

Dođite na javnu tribinu „Ugovori o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju i druga raspolaganja imovinom“ koja će se održati

u petak 28. travnja u 11 sati

Oglas

u Mesićevoj ulici 1, Slavonski Brod

dvorana Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (1. kat)

Tribina se održava u okviru projekta „Važno je znati sa 65+“ koji provode Hrvatski pravni centar u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Zagreb, Sindikatom umirovljenika Hrvatske, Gradskim društvom Crvenog križa Zagreb i Udrugom Radio Mreža. Cilj projekta jest povećati sigurnost i osnažiti osobe treće dobi širenjem informacija i pružanjem podrške, što će im pomoći da u vlastitom najboljem interesu raspolažu svojom imovinom, te spriječiti da postanu žrtvama zlouporaba i zlostavljanja u tom smislu, osobito kada je riječ o ugovorima o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.