Koliko košta umorvljenički dom?
foto: BigStock

Donji Miholjac: Sve o ugovorima, dosmrtnom i doživotnom uzdržavanju

Autor: • 25. 09. 2017. • Promo1006 • Verzija za ispis Verzija za ispis

U utorak, 26.9.2017. u 16 sati u Donjem Miholjcu, Velika vijećnica dvorca Prandau-Mailath, Vukovarska 1 održat će se tribina “Što treba znati kada donosimo odluke o raspolaganju imovinom u trećoj životnoj dobi? (ugovori o uzdržavanju, nasljeđivanje, darovanje)”.

Na javnoj će tribini pravnica Hrvatskog pravnog centra Ana Paska i pravnik Sindikata umirovljenika Hrvatske Milan Tomičić  sudionicima/ama pružiti informacije o tome kako se korištenjem pravnih sredstava mogu izbjeći rizici povezani s odlučivanjem o imovini u starijoj životnoj dobi, a posebno u odnosu na ugovore o uzdržavanju. Na tribini će sudjelovati i djelatnik/ca Centra za socijalnu skrb Donji Miholjac, te predstaviti socijalne usluge relevantne za populaciju građana/ki starije životne dobi. Tribina će se nastaviti razgovorom na temelju pitanja prisutnih.Tribina  će se održati u sklopu projekta „Važno je znati sa 65+“, kojeg provode Hrvatski pravni centar i Centar za socijalnu skrb Zagreb u suradnji sa Sindikatom umirovljenika Hrvatske, Gradskim društvom Crvenog križa Zagreb i udrugom Radio mreža. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku RH.

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.