Prati nas

Vijesti

Ljubomir Rončević proslavio prvih sto godina života

Uzvanicima je objasnio da ne postoji recept za doživjeti stotu, samotreba  živjeti jedan normalan i umjeren život što bi, kako je rekao, preporučio svakome. 

Objavljeno

|

Kako doživjeti stotu?
Ljubomir Rončević i gradonačelnik Bandić (foto: Zagreb.hr)

Zagreb je dobio još jednog stogodišnjaka. Ljubomir Rončević, u krugu brojne rodbine i prijatelja u domu za starije Noni, proslavio je prvo stoljeće života. Uzvanicima je objasnio da ne postoji recept za doživjeti stotu, samotreba  živjeti jedan normalan i umjeren život što bi, kako je rekao, preporučio svakome.

Na proslavu je stigao i gradonačelnik Milan Bandić.  Kaže kako, zbog mladolikog izgleda, nitko ne bi ni pomislio da je Ljubomir već doživio stoljeće životnoga vijeka: “Nije bitno koliko imate godina života nego koliko života imate u godinama.”


.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP