Prati nas

Show

Betty White (96): Volim starije frajere, malo ih je ostalo

Moj problem s plastičnom kirurgijom je to da na nekim događajima sretnem stare prijateljice i ne prepoznajem ih. Prepoznajem im glas, ali, odjednom, tu je neko potpuno novo lice i nemam pojma tko je to.

Objavljeno

|

Betty White (Screenshot: Youtube)

Betty White danas slavi 96. rođendan.  Glumica i komičarka rođena je kao Betty Marion White. Danas je žena s najdužom televizijskom karijerom ikad, koja se proteže kroz čak 75 godina! Također je bila jedna od prvih producentica televizijske serije, “Life With Elizabeth”, u kojoj je i glumila od 1953. do 1955. godine. Dobila je Emmyja za uloge u “The Mary Tyler Moore Show”, “Zlatnim djevojkama” te za voditeljicu kviza “Just Men!” – također je prva žena kojoj je to uspjelo.  Udavala se tri puta, a nakon što je njezin treći suprug Allen Ludden preminuo 1981. godine, više se nije udavala. Kad ju je Larry King pitao zašto, odgovorila je: ‘Jednom kad si imao najboljeg, što ti još treba?’

Portal 100posto prikupio je nekoliko njezinih najboljih izjava:


Ne žalim ni za čim u životu. Smatram se najsretnijoj curom na cijelom svijetu.

Računa se vaš pogled na život. Ako se ne shvaćaš preozbiljno, uskoro ćeš shvatiti da možete pronaći humor u svakodnevnim situacijama. A to vam nekad može spasiti život.

Nisam imala pojma da ću izdržati ovoliko dugo, da ću imati privilegiju raditi u ovoj branši. A televizija je tako zabavan posao. Hvala vam na tome.

Ako hodate po pješačkoj stazi, još volim vidjeti da muškarac hoda bliže ulici, kako bi zaštitio ženu od prometa. Odrasla sam uz takve običaje i bilo bi mi žao da toga nestane. Još volim vidjeti da muškarci ženama otvaraju vrata. Volim te malene znakove džentlmenstva koji brzo nestaju. Ako zvučim staromodno, to je samo zato što sam tako stara! Ali, to je samo pristojnost.

Nisam baš dobra kuharica. U kuhinju idem samo kad trebam nahraniti svog psa.

Ljudi mi kažu da je Facebook izvrstan način da se povežem sa starim prijateljima. U mojim godinama, da se povežem sa starim prijateljima trebala bi mi ploča za prizivanje duhova.

Gravitacija je preuzela i ne mogu baš puno toga napraviti. Moj problem s plastičnom kirurgijom je to da na nekim događajima sretnem stare prijateljice i ne prepoznajem ih. Prepoznajem im glas, ali, odjednom, tu je neko potpuno novo lice i nemam pojma tko je to.

Totalno sam luda za zdravim načinom života. Moja omiljena hrana je hot dog s pomfritom. A vježba: živim u kući s dva kata, a jako sam zaboravljiva pa se često penjem gore-dolje po stepenicama.

Kad me pitaju: ‘Što još niste odradili u ovom poslu, a uvijek ste htjeli?’, moj odgovor je uvijek: ‘Roberta Redforda.’

Ne pokušavajte biti mladi. Samo otvorite svoj um. Postoji toliko stvari o kojima nikad neću ništa saznati, ali svejedno me zanimaju. Znate one ljude koji govore: ‘O, ne, uskoro ću imati 30, što da radim?’ Pa, iskoristi te godine! Iskoristi ih sve!

Uvijek sam voljela starije muškarce. Jednostavno su mi bili privlačniji. Naravno, u mojim godinama nema ih baš puno.

Udala sam se za svog prvog muža jer smo htjeli spavati zajedno. Brak je trajao šest mjeseci i bili smo u krevetu šest mjeseci.

Moj savjet? Uvijek odspavajte barem osam sati za ljepotu. Devet ako ste ružni.

Pogledajte što je popularna glumica rekla prošle godine za svoj 95. rođendan:

.

Show

Gola Demi Moore (56) prkosi godinama

Osim o djetinjstvu, Demi govori i o svojim brakovima s poznatim glumcima Bruceom Willisom i Ashtonom Kutcherom te otkriva drugu stranu slave i priznaje kako joj život čestonije bio onako glamurozan i divan kako se nekome izvana moglo činiti.

Objavljeno

|

Demi Moore ponovno šokira! Nakon što se prije tridesetak godina trudna i gola slikala za naslovnicu Vanity Faira i time pokrenula pravu lavinu obnaženih trudničkih portreta slavnih osoba, ovaj put je odlučila svima pokazati da i s 56 godina i dalje izgleda jednako privlačno i zavodljivo kao nekad.

Naime, poznata je glumica obnaženo foto snimanje odradila kako bi promovirala svoju knjigu “Inside Out” u kojoj bez zadrške progovara o svojem životu i otkriva dosad nepoznate detalje iz svojeg ne uvijek laganog djetinjstva.


Na najnovijoj naslovnici Harper’s Bazaara Demi na sebi nosi samo ružičasti šešir i dijamantnu narukvicu. No više joj i ne treba, jer Demi, zahvaljujući vježbanju i brizi za tijelo, izgleda doista fantastično.

U knjizi progovara o djetinjstvu, 40-ogodišnjoj karijeri, brakovima i problemima s ovisnošću. Kako doznajemo iz knjige, djetinjstvo je provela u nefunkcionalnoj obitelji s roditeljima hipijima, a prisjeća se i kako je jednom majci prstima vadila tablete iz usta kako se ne bi predozirala.

“Sljedeće čega se sjećam je da malim dječjim prstima vadim tablete koje je moja majka pokušala progutati. Otac joj je usta držao otvorenim i govorio mi je što da radim. Tada se u meni nešto duboko pomaknulo i nikad se nije vratilo natrag. Mome djetinjstvu bio je kraj”, govori u svojoj knjizi Demi.

Osim o djetinjstvu, Demi govori i o svojim brakovima s poznatim glumcima Bruceom Willisom i Ashtonom Kutcherom te otkriva drugu stranu slave i priznaje kako joj život čestonije bio onako glamurozan i divan kako se nekome izvana moglo činiti.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP