Prati nas

Show

Doris: Mojih 56 godina su moj nakit

Volim što imam tih svojih 56 godina. To je moj nakit, moj ukras. To je nešto što je trebalo preživjeti, doživjeti. Zahvalna sam na svakom „’ožiljku’. I lijepi doživljaji ostavljaju ožiljke.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Koliko Doris Dragović ima godina?
Doris Dragović (screenshot: HTV)

“Lijepo se nosim sa svojim godinama. Volim što imam tih svojih 56 godina. To je moj nakit, moj ukras. To je nešto što je trebalo preživjeti, doživjeti. Zahvalna sam na svakom ‘ožiljku’. I lijepi doživljaji ostavljaju ožiljke. Sve nas to čini, sve je to naše bogatstvo“, izjavila je pjevačica Doris Dragović o svojem trajanju na sceni i u životu.

Za HTV je ispričala: „Ne razmišljam o starenju. Razmišljam o skupljanju. Koliko puno toga ja imam! Koliko puno emocija, doživljaja pa to je bogatstvo i uz to rijetko. Interakcija s publikom je moje bogatstvo, nešto što ja ponesem sa sobom skući. To je moj skelet, to sam ja.“


Podsjetimo, upravo je njena vršnjakinja Alka Vuica nedavno izjavila da nije zadovoljna s pedesetima.

Pogledajte spot za pjesmu “Hajde da se mazimo” koju je Doris daleke 1983. godine objavila s grupom More.

.

Show

Tereza Kesovija predstavila novu pjesmu ‘Ima te’

Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly, kaže Tereza.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Jeste li već poslušali novu pjesmu Tereze Kesovije? Ova istinska diva hrvatske glazbe predstavila je svoj novi singl naziva “Ima te”, koji je baš za Terezu napisao Aljoša Šerić, frontman grupe Pavel.

Pjesmu, koja bi se ubrzo mogla naći rame uz rame s ostalim legendarnim Terezinim evergrinima, prati i video spot u kojem je Tereza oživjela duh prerano preminule monegaške princeze i velike glumice zlatnog doba Hollywooda – Grace Kelly, koju je sama i osobno poznavala.


“Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly. Jer sam imala vrlo lijep odnos s tom divnom osobom. I sve je bilo idealno osim bijelog šala koji se opirao zakonima fizike i letio na krivu stranu. I to me jako srdilo”, kazala je Tereza za Jutarnji.hr.

Na predstavljanju pjesme bila je i velika Terezina prijateljica Gabi Novak, ali i članovi Terezine obitelji, prije svega njena unuka Mila, kći Alana Ungara, Terezinog sina iz braka s glazbenikom Mirom Ungarom, koja je upravo proslavila 30. rođendan.

“Sve ovo danas posvećujem prije svega mojoj Mili”, rekla je Tereza pokazujući na “svoje sveto trojstvo, svoju malu obitelj”. Poslušajte pjesmu:

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP