Prati nas

Show

Doris: Mojih 56 godina su moj nakit

Volim što imam tih svojih 56 godina. To je moj nakit, moj ukras. To je nešto što je trebalo preživjeti, doživjeti. Zahvalna sam na svakom „’ožiljku’. I lijepi doživljaji ostavljaju ožiljke.

Objavljeno

|

Koliko Doris Dragović ima godina?
Doris Dragović (screenshot: HTV)

“Lijepo se nosim sa svojim godinama. Volim što imam tih svojih 56 godina. To je moj nakit, moj ukras. To je nešto što je trebalo preživjeti, doživjeti. Zahvalna sam na svakom ‘ožiljku’. I lijepi doživljaji ostavljaju ožiljke. Sve nas to čini, sve je to naše bogatstvo“, izjavila je pjevačica Doris Dragović o svojem trajanju na sceni i u životu.

Za HTV je ispričala: „Ne razmišljam o starenju. Razmišljam o skupljanju. Koliko puno toga ja imam! Koliko puno emocija, doživljaja pa to je bogatstvo i uz to rijetko. Interakcija s publikom je moje bogatstvo, nešto što ja ponesem sa sobom skući. To je moj skelet, to sam ja.“

Podsjetimo, upravo je njena vršnjakinja Alka Vuica nedavno izjavila da nije zadovoljna s pedesetima.

Pogledajte spot za pjesmu “Hajde da se mazimo” koju je Doris daleke 1983. godine objavila s grupom More.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.