Prati nas

Show

Alka Vuica (56): Lažu kad kažu da su pedesete najbolje

Kaže, skijala je na Vlašiću kada je shvatila da je samo u mjesec dana – ostarjela pa zaključuje da je svjesna toga da nikada više neće izgledati bolje.

Objavljeno

|

Alka Vuica godine
Alka Vuica (foto: RTL promo)

Alka Vuica na domaćoj je estradnoj sceni već gotovo 40 godina. Iako kaže da je danas mudrija i smirenija, rado bi se vratila u svoje tridesete, ispričala je za Novu Tv.

„Mislim da je totalna glupost da su pedesete najbolje godine, to svi lažu koji tako kažu. Meni je razdoblje od tridesetih do četrdesetih bilo super. Mislim da su to fantastične godine za ženu, jer je na neki način zrelija. Premda volim i svoje lude dvadesete, to mi je isto bilo dobro. Ali sve iznad pedeset mi se uopće ne sviđa’, izjavila je Alka.

Kaže, skijala je na Vlašiću kada je shvatila da je samo u mjesec dana – ostarjela. „Draga moja to ti se tako dogodi. Nakon pedesete si par godina mirna, onda opet skužiš da ti se sve opustilo i to tako ide“, komentirala joj je prijateljica pa Alka zaključuje da je svjesna toga da nikada više neće izgledati bolje.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.