Prati nas

Show

Ljiljana (61) ušla u Big Brother: Dosta je prdeža i podrigivanja

Ljiljanu na njenom Facebook profilu prati više od 1500 ljudi, a na društvenim mrežama je otkrila da je rastavljena te da uz pisanje voli i ples. Glumila je u RTL-ovoj seriji Krv nije voda.

Objavljeno

|

Ljiljana Big Brother
Ljiljana Lipovac (sreenshot: RTL)

Nakon što je 47-godišnja Bojana Lončarević voljom gledatelja izašla iz Big Brother showa, u emisiju je ušla razgovorljiva pjesnikinja Ljiljana Lipovac iz zagrebačke Dubrave, zvana Lili koja će braniti boje starijih generacija. Po zanimanju, nova stanarka je frizerka.

U prvih pet minuta Ljiljana je izjavila da joj dosadašnji tijek događaja u kući Velikog brata nije po volji te da namjerava uvesti red i disciplinu: „Užasni su. Prvo moram sve pogledati i upoznati ih osobno. Puno toga mi se ne sviđa. Ne smijem odmah biti zločesta. Rođena sam u drugo vrijeme, ali ostavljamo sve mladosti. Nakon ovih rigoleta i prdeža naša Hrvatska bi se trebala zvati…“


Od kandidata joj je favorit mladi Matija Štajner za kojeg kaže da, uz izgled, ima i odgoj i karakter. Odgovaraju joj mlade osobe jer se takvom i ona osjeća, a nikako se ne može vidjeti u istom društvu s ovisnicima bilo koje vrste. Kako kaže, u Big Brother kuću prijavila se zbog dobitka i dobre zabave.

Ljiljanu na njenom Facebook profilu prati više od 1500 ljudi, a na društvenim mrežama je otkrila da je rastavljena te da uz pisanje voli i ples. Glumila je u RTL-ovoj seriji Krv nije voda, a nisu joj strana ni gostovanja u televizijskim i radijskim emisijama. Po svemu sudeći, najstarija stanarka kuće Velikog brata ne namjerava sjediti skrštenih ruku pa bi vrlo lako mogla narušiti dinamiku uspostavljenu među starim stanarima.

“Oni misle da smo privremene gošće, ali mi ćemo se svakako zadržati u kući”, rekla je ova Zagrepčanka koja je u u kuću ušla zajedno s 46-godišnjom Lidijom Marić, konobaricom iz Blagorodovca nedaleko Garešnice. Lidija ima dvije kćeri i supruga koji trenutno radi u Njemačkoj i za kojeg kaže da ne zna da je ušla u Big Brother kuću.

#lakunoc ♥️

A post shared by Ljiljana Lipovac (@ljiljanalipovac) on

.

Show

Europa brine zbog drhtavice Angele Merkel (64), no događala se i prije

Ukrajinski predsjednik, po profesiji komičar, kazao je novinarima kako bi, da je situacija bila opasna, on uskočio i spasio Merkel.

Objavljeno

|

Autor

Svi veći svjetski mediji izvijestili su o narušenom zdravlju njemačke savezne kancelarke Angele Merkel (64). Naime, najmoćnija žena Europske unije s vidljivom drhtavicom dočekala je ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog.

Noge i ruke toliko su joj se tresle da se činilo kao da će se svakog trenutka srušiti za vrijeme slušanja himni. Kasnije se na konferenciji za novinare pojavila bez drhtavice te je dala novinarima naslutiti da se radilo o dehidraciji.


“Popila sam najmanje tri čaše vode koje su mi očito trebale i sada sam vrlo dobro”, objasnila je kancelarka. Nije ovo prvi puta da se Merkel tresla pred kamerama, no i tada je objašnjeno da jednostavno nije pila dovoljno vode.

Ukrajinski predsjednik, po profesiji komičar, kazao je novinarima kako bi, da je situacija bila opasna, on uskočio i spasio Merkel. Pogledajte video.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP