Prati nas

Show

Ljiljana (61) ušla u Big Brother: Dosta je prdeža i podrigivanja

Ljiljanu na njenom Facebook profilu prati više od 1500 ljudi, a na društvenim mrežama je otkrila da je rastavljena te da uz pisanje voli i ples. Glumila je u RTL-ovoj seriji Krv nije voda.

Objavljeno

|

Ljiljana Big Brother
Ljiljana Lipovac (sreenshot: RTL)

Nakon što je 47-godišnja Bojana Lončarević voljom gledatelja izašla iz Big Brother showa, u emisiju je ušla razgovorljiva pjesnikinja Ljiljana Lipovac iz zagrebačke Dubrave, zvana Lili koja će braniti boje starijih generacija. Po zanimanju, nova stanarka je frizerka.

U prvih pet minuta Ljiljana je izjavila da joj dosadašnji tijek događaja u kući Velikog brata nije po volji te da namjerava uvesti red i disciplinu: „Užasni su. Prvo moram sve pogledati i upoznati ih osobno. Puno toga mi se ne sviđa. Ne smijem odmah biti zločesta. Rođena sam u drugo vrijeme, ali ostavljamo sve mladosti. Nakon ovih rigoleta i prdeža naša Hrvatska bi se trebala zvati…“


Od kandidata joj je favorit mladi Matija Štajner za kojeg kaže da, uz izgled, ima i odgoj i karakter. Odgovaraju joj mlade osobe jer se takvom i ona osjeća, a nikako se ne može vidjeti u istom društvu s ovisnicima bilo koje vrste. Kako kaže, u Big Brother kuću prijavila se zbog dobitka i dobre zabave.

Ljiljanu na njenom Facebook profilu prati više od 1500 ljudi, a na društvenim mrežama je otkrila da je rastavljena te da uz pisanje voli i ples. Glumila je u RTL-ovoj seriji Krv nije voda, a nisu joj strana ni gostovanja u televizijskim i radijskim emisijama. Po svemu sudeći, najstarija stanarka kuće Velikog brata ne namjerava sjediti skrštenih ruku pa bi vrlo lako mogla narušiti dinamiku uspostavljenu među starim stanarima.

“Oni misle da smo privremene gošće, ali mi ćemo se svakako zadržati u kući”, rekla je ova Zagrepčanka koja je u u kuću ušla zajedno s 46-godišnjom Lidijom Marić, konobaricom iz Blagorodovca nedaleko Garešnice. Lidija ima dvije kćeri i supruga koji trenutno radi u Njemačkoj i za kojeg kaže da ne zna da je ušla u Big Brother kuću.

#lakunoc ♥️

A post shared by Ljiljana Lipovac (@ljiljanalipovac) on

.

Show

Milku Babović udario automobil: ‘Ja sam stara sportašica, znam padati!’

Godine su ipak tu, pa i komplikacije s vidom, što je Milki danas i najveći problem. Kaže da već dvije godine ne može gledati televiziju, iako je i dalje sve zanima.

Objavljeno

|

Autor

Ples sa zvijezdama

Novinarska legenda i nekadašnja atletičarka Milka Babović (91) ovih je dana doživjela prometnu nesreću. Kako je ispričala za Glas Istre, dogodilo se to za njenih redovitih kratkih šetnji Zagrebom.

“Nažalost, prije par dana na mene je naletio auto. Išla sam preko ceste, a vozač je vidio mjesto za parkiranje i udario me. Pala sam, ali sam ujedno i strogo zavikala ‘ne smijete tako'”, posve mirno objašnjava Babović i dodaje: “Ali ipak sam ja stara sportašica, znam kako se pada”.


Godine su ipak tu, pa i komplikacije s vidom, što je Milki danas i najveći problem. Kaže da već dvije godine ne može gledati televiziju, iako je i dalje sve zanima. Ne može ni čitati, ali uz sve to zadržala je dobro raspoloženje i sva puna oduševljenja priča o starim vremenima, kada je učila novinarstvo, javlja Glas Istre.

“Znala sam baciti pisaću mašinu kad bih bila ljuta. To su bila druga vremena, bilo je puno entuzijazma, a onda je slijedilo vrijeme multinacionalnih kompanija kada se sve gledalo, i danas se gleda, kroz novac. Novinari ne smiju ući u to kolo”, ispričala je.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP