Prati nas

Aktivno starenje

Ima 73 godine i, uz pomoć unuka, izvodi salto na leđa

Kako se ponašate kad ste u bazenu ili na moru? Skačete li još uvijek kao dijete ili se lagano, onako penzinerski, brčkate? Za ovog 73-godišnjaka iz Kansasa lagano namakanje ne dolazi u obzir. On i u devetom desetljeću života izvodi salto kao da je mladić.

Objavljeno

|

Gdje kupiti bazen?
screenshot: Youtube

Ovaj vremešni muškarac još uvijek može izvesti savršeni salto u bazenu. I to ne bilo kakav, već onaj teži – na leđa.

Snimka je zapravo nastala 2016. godine u Kansasu u SAD-u, no nedavno se opet počela dijeliti po društvenim mrežama. Gospodin McCoy tada je imao 71 godinu, a prijatelji i obitelj ga opisuju kao “najčvršćeg čovjeka kojeg poznaju”. Muškarci koji mu pomažu izvesti nevjerojatan salto su dvojica unuka i jedan prijatelj.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.