Kako se pomladiti?
Emile Ratelband (screenshot: Omroep Gelderland/Youtube)

Mladić u duši i tijelu

Nizozemac (69) traži da ga sud pomladi 20 godina da bi bio privlačniji ženama

Autor: • 08. 11. 2018. • Kolaž, Show409 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Nizozemac star 69 godina pokrenuo je pravni postupak s kojim se namjerava pomladiti 20 godina. Razlog je pomalo bizaran – smatra da je zbog godina diskriminiran na aplikacijama za traženje partnera. Uz to, u toj dobi teže pronalazi posao.

Emile Ratelband je na sudu u Arnhemu ispričao da se ne osjeća ugodno s važećim datumom rođenja, a svoju je želju, pomalo trolerski, usporedio s osobama koje žele promijeniti spol. Kaže, osjeća se bitno mlađim.“69 godina me ograničavaju. Kada bih imao 49. mogao bih kupiti novu kuću i automobil. Mogao bih više raditi. Kada na aplikaciji za traženje partnera napišem godine, nitko mi se ne javlja. Kada budem imao 49 godina, s mojim licem, bit ću u pravom izobilju”, tvrdi. Liječnici su mu rekli da ima tijelo 45-godišnjaka, no Emile za sebe kaže da je “mladi bog”.

Sudac ga je pitao kako bi se njegovi roditelji osjećali da mu “obriše” prvih 20 godina života: “Koga su oni odgajali u to vrijeme? Tko je bio taj dječak tada?”

Ratelband, po zanimanju motivacijski govornik, odgovorio je da su njegovi roditelji mrtvi. Također je rekao da je spreman odreći se svojih mirovinskih prava kako bi se spriječile sada nepredvidljive posljedice njegove promijene dobi.

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.