Prati nas

Show

Novi gazda, nova pravila

Legendarna Milka Babović (90) ispala iz Plesa sa zvijezdama

Sasvim je jasno da se pred kamerama neće naći HTV-ova udarna lica Barabara Kolar i Duško Ćurlić. Najizglednije je da će ih zamijeniti muški tandem Nove TV, Igor Mešin i Rene Bitorajac.

Objavljeno

|

Ples sa zvijezdama
Milka Babović (screenshot HTV)

Prvi dan proljeća trebao bi biti i prvi dan emitiranja nove sezone licenciranog popularnog showa “Ples sa zvijezdama”, no na drugoj televiziji i s drugim ljudima.

Dosadašnjih osam sezona prikazivalo se na HTV-u, a licencu je preuzela Nova TV pa je sasvim jasno da se pred kamerama neće naći HTV-ova udarna lica Barabara Kolar i Duško Ćurlić. Najizglednije je da će ih zamijeniti muški tandem Nove TV, Igor Mešin i Rene Bitorajac.

U žiriju više neće biti ni legendarne HTV-ove sportske novinarke Milke Babović (90) koja je sudila zajedno s Davorom Bilmanom, Dinkom Bogdanićem i Eliom Bašanom. Naime, Nova TV joj nije ponudila suradnju. „To je normalno, ja sam svoje napravila i sad dolazi nova generacija koja će donijeti nešto novo“, izjavila je za Slobodnu Dalmaciju.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.