Prati nas

Satira

Turbo pogon

Katica (96) iz Zagreba oborila svjetski rekord dok je trčala za tramvajem

Nova svjetska rekorderka tvrdi da je osjetila čim je vidjela mjesto da je samo njezino i božje te da ga mora imati. Iz atletskog saveza poručili su da je možda oborila i rekord u skoku u dalj jer je s vrata odmah doskočila na jedino slobodno mjesto

Objavljeno

|

Baka ima ljubavnika
foto: Sfakianakis/Unsplash

Borba za slobodno mjesto u tramvaju ili autobusu ponekad iz umirovljenika izvuče nadljudske napore. Lakat pod rebra, vrh kišobrana u leđa ili rafalni udarci vrećicama ispod pojasa samo su neke od posljedica jurišanja penzionera na slobodna sjedala, piše satirički portal NewsBar.

Ti juriši na sjedala ponekad ostavljaju bez daha, a jutrošnji sprint zagrepčanke iz Adamoveca Katice oborio je svjetski rekord u sprintu na 100 metara. Vidjevši tramvaj koji je prolazio cestom, gospođa se namrštila kako bi skenirala ima li slobodnih mjesta, a onda je podigla obrve očito vidjevši jedno mjesto. Odgurnula je trudnicu i počela sprintati prema stanici brzinom koja nikad nije viđena, čak niti atletskim mitinzima.

Nova svjetska rekorderka tvrdi da je osjetila čim je vidjela mjesto da je samo njezino i božje te da ga mora imati. Iz atletskog saveza poručili su da je možda oborila i rekord u skoku u dalj jer je s vrata odmah doskočila na jedino slobodno mjesto.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.