Prati nas

Show

Divna annie

Lennox: ‘Imam 64 godine. Pa što ako imam nekoliko bora? Zaslužila sam ih!’

Legendarna pjevačica grupe Eurythmics i uspješna solo umjetnica, Annie Lennox, u jednom od rijetkih intervjua poručila je roditeljima da više grle i ljube svoju djecu. Također, rekla je da nikada nije koristila botox, iako ne osuđuje žene koje to čine.

Objavljeno

|

Koliko godina ima Annie Lennox?
foto: Annie Lennox/Instagram

Annie Lennox poručila je svim roditeljima da što više ljube i grle svoju djecu i da se uopće ne suzdržavaju pokazati im ljubav. Legendarna pjevačica (64) ima dvije kćeri, Lolu (28) i Tali (25) i s njima pokušava nadoknaditi sve ono što sama nije imala u djetinjstvu.

“Rođena sam u Škotskoj u pedesetima i tad nas nisu puno ljubili i grlili. Mnogi su me smatrali premekanom jer je tadašnja kultura sadržavala mnogo stoičkog suzdržavanja”, kazala je Lennox u intervjuu za magazin Good Housekeeping.

“Sa svojom djecom pokušavam nadoknaditi ono što nisam imala u svom djetinjstvu. Mislim da su zagrljaji jako važni, kao i to da ljudima – pogotovo djeci – govorite da ih volite.” Kćeri Lola i Tali rođene su u braku s izraelskom filmskim producentom Urijem Fruchtmannom.

Pozirajući za naslovnu stranicu Good Housekeeping magazina, Lennox je rekla da se nada kako će te glamurozne fotografije pokazati da žene ne moraju postati nevidljive kad zađu u neke godine. “I dalje možemo napredovati, biti pune života i zabavljati se. Uostalom, imamo tako mnogo toga za ponuditi”, kaže Lennox.

Dodala je i da se nikada nije podvrgavala zatezanju lica ili tretmanima botoxom. “Ne osuđujem žene koje se odluče na tako nešto. Ako se neka žena radi toga bolje osjeća, to je njen izbor. Ja imam 64 godine i imam bore. Pa što onda? Zaslužila sam nekoliko bora u životu”, kaže Lennox i dodaje: “Pritisak na žene da izgledaju dobro je jako velik, no u ovoj fazi života mislim da je zdravlje ipak najveći dar.”

Za kraj je rekla i nekoliko riječi o svojim aktivnostima u sklopu kampanje za “globalni feminizam”. “Na kraju krajeva, cilj globalnog feminizma je osiguravanje temeljnih ljudskih prava svim ženama i djevojčicama. Zašto bismo tolerirali nepoštovanje, zlostavljanje i onemoćenje?”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.