Prati nas

Show

Zvijezda Briljantina demantirala glasine: Nisam na samrti

Istaknula je kako vjeruje da će i ovog puta pobijediti zloćudnu bolest te da koristi medicinsku marihuanu i druge prirodne lijekove uz radijaciju.

Objavljeno

|

Olivia Newton-John i John Travolta (Briljantin, 1978.)

Zvijezda kultnog Briljantina, Olivia Newton-John (70) opovrgnula je medijska nagađanja da je na samrti, Naime, glumica je u rujnu prošle godine objavila da se bori s trećim karcinomom u tri desetljeća.

Mediji su javili da je Newton-John ostalo tek nekoliko tjedana života, no borbena Australka je putem društvenih mreža poručila da se osjeća odlično i da je njena skora smrt tek glasina. “Glasine o mojoj samrti su pretjerane”, kazala je kroz smijeh. U rujnu je za australsku televiziju istaknula kako vjeruje da će i ovog puta pobijediti zloćudnu bolest te da koristi medicinsku marihuanu i druge prirodne lijekove uz radijaciju.

Preživjevši prvu dijagnozu raka 1992., glumica se jako angažirala u borbi protiv te bolesti. Osnovala je istraživački centar za borbu protiv raka u Melbournu (Olivia Newton-John Cancer and Wellness research centre).

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.