Prati nas

Stil i ljepota

Vječni stil

Diane Keaton nova je modna zvijezda Instagrama

Glumica poznata po neobičnom modnom ukusu otkrila je društvene mreže na veselje svih njezinih obožavatelja. Na Instagramu redovito objavljuje svoje začudne odjevne kombinacije te tako dokazuje da moda nije rezervirana samo za mlade.

Objavljeno

|

Diane Keaton (foto: diane_keaton/Instagram)

Broj influencera na društvenim mrežama iz dana u dan sve je veći. No posebno je dobra vijest ta što je među influencerima i sve veći broj ljudi u najboljim godinama. Onima koje ćemo odsada redovito pratiti, pridružila se i slavna glumica Diane Keaton (73).

I inače poznata po neobičnom modnom ukusu, Diane je počela na Instagramu objavljivati svoje odjevne kombinacije i to na oduševljenje brojnih obožavatelja. Osim toga, sve je češća gošća modnih revija i ostalih modnih događanja čime pokazuje da joj je moda itekako važna.

Komadi koje najčešće nosi su dolčevite, odijela i visoki šeširi, a najčešće boja u njezinoj garderobi je crna. No slavna glumica i najjednostavniju kombinaciju umije začiniti nekim atraktivnim detaljem i nositi na doista specifičan način. Svaku objavljenu odjevnu kombinaciju upotpuni neizostavnim hashtagom #ootd. Uostalom, pogledajte njezin Instagram profil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton) on

 

 

Mali rječnik pojmova korištenih u tekstu:

Instagram – društvena mreža nalik Facebooku ali više prilagođena objavljivanju fotografija pa su vam tako dostupni i različiti filteri kojima svoju fotografiju možete malo uljepšati.

Influencer – osoba koja ima određeni utjecaj na publiku te taj svoj utjecaj koristi za promoviranje različitih proizvoda i usluga na društvenim mrežama za određen honorar.

Hashtag označen znakom ljestve # – ova oznaka naročito je popularna na Instagramu. Stavite li pored svoje objave znak ljestve i napišete ključnu riječ povezanu s vašom objavom, omogućit ćete pretraživanje svih objava koje također sadrže tu riječ. Primjerice, ako ste fotografirali more i uz fotografiju napisali #more, svima koji kliknu na taj hashtag prikazat će se sve objave korisnika koji su također svoju objavu označili hashtagom #more.

Selfie – zapravo fotografski autoportret, odnosno fotografija koju je napravila osoba koja se na fotografiji i nalazi. Postoji nekoliko pokušaja prijevoda riječi „selfie“ na hrvatski, a nama se najviše sviđaju „sebeslik“ ili „svojko“.

#ootd – anagram izraza „outfit of the day“; selfie koji je netko objavio na nekoj društvenoj mreži, najčešće Instagramu, koji prikazuje odjevnu kombinaciju koju je ta osoba odabrala za danas.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.