Prati nas

Show

Mjau

Obožavatelji izražavaju sućut Lagerfeldovoj maci, mogućoj nasljednici modnog kralja

Objavljeno

|

Choupette Lagerfeld/Instagram

Nakon smrti modnog maga Karla Lagerfelda sve su glasnija nagađanja kako će njegovo carstvo naslijediti Choupette Lagerfeld, burmanska mačka sa 148 tisuća pratitelja na Instagramu.

Chaupette je, podsjetimo, zauzimala važno mjesto u dizajnerovu životu pa ja i sama postala vrijedan brand reklamirajući brojne luksuzne proizvode. Provocirajući zgranutu javnost, nazivao ju je svojom jedinom ljubavlju, na društvenim mrežama ironično opisivao kao jedinu kći, a svojevremeno je izjavio da bi je oženio – kada bi to bilo moguće. Upravo zbog toga mediji špekuliraju kako bi Lagerfeldovo bogatstvo moglo pasti u mačje šape. To bi mogla biti posljednja šala čudesnog dizajnera, ako je poduzeo pravne korake da se to zaista i dogodi.

Prošle je godine u intervjuu izjavio kako će oporučno bogatstvo ostaviti svome kumčetu Hudsonu Kroenigu i umiljatoj mački. Le Figaro tako piše da je ovakav scenarij moguć, ako je za potrebu skrbništva nad Choupette Lagerfeld osnovana zaklada ili udruga.

“Kao i svi očevi, čekat će te iza duge.” “U mislima smo s tobom.” “Moja sućut, šaljem ti ljubav.” “Žao mi je zbog tvog gubitka.” To su samo neke od poruka koje su Lagerfeldovi obožavatelji ostavili na Facebook zidu jedne od najpoznatijih mačaka svijeta. Više o životu Karla Lagerfelda pročitajte ovdje.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.