Prati nas

Show

Svi su gore

I kraljica Elizabeta je na Instagramu! Što vi još čekate?

Sve popularnijoj društvenom mreži Instagramu pridružila se i britanska kraljica Elizabeta II. Objavila je fotografiju pisma koju je njezinom šukundjedu, princu Albertu, poslao Charles Babbage, poznat i kao jedan od najvećih pionira kompjuterske znanosti.

Objavljeno

|

Koja je tajna dugog života kraljice Elizabete?
foto: Pixabay

Elizabeta II je i službeno postala Insta-kraljica. 92-godišnja vladarica Velike Britanije objavila je svoju prvu fotografiju na Instagramu čime se priključila toj popularnoj društvenoj mreži.

Na službenom Instagram profilu kraljevske obitelji @theroyalfamily objavila je fotografiju pisma koje je davne 1843. godine njezinom šukundjedu, princu Albertu, poslao Charles Babbage, poznat i kao jedan od najvećih pionira kompjuterske znanosti.

“Babbage u pismu kraljici Victoriji i princu Albertu opisuje svoj izum ‘analitičkog stroja’ na temelju kojega je Ada Lovelace, unuka lorda Byrona, kreirala prvi računalni program”, stoji u opisu fotografije.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.