Prati nas

Show

Je li Ples sa zvijezdama na Novoj TV hop ili flop?

Prema komentarima na društvenim mrežama, gledatelji nisu imali razumijevanja za preduge blokove reklama, prekratke plesne točke i voditelje Miu Kovačić i Janka Popovića Volarića koji nisu “Barbara i Duško”.

Objavljeno

|

Ples sa zvijezdama (screenshot: Nova TV)

“Mrzim kad mi reklame prekidaju plesom”, ciničan je komentar gledateljice Plesa sa zvijezdama, licenciranog showa koji se je u subotu nakon šest godina vratio, ali na ekrane Nove TV. Vidjeli smo neke produkcijske pomake, ne nužno nabolje, ali i natjecatelje koji sigurno ne bi bili izbor javne televizije koja je nekad isporučivala tjednu dozu plesne raskoši.

Tako su u prvoj emisiji zasjali fitness trenerica Viktorija Đonlić Rađa, glumice Ecija Ojdanić i Ana Vučak Veljača, glumac Slavko Sobin, pjevač Damir Kedžo, stand up komičar Ivan Šarić, pjevačica Nives Celzijus, stilist Marko Grubnić, spisateljica Josipa Pavić Bernardini, influencerica Sonja Kovač i novinar Davor Garić. U 11 emisija ocjenjivat će ih Dinko Bogdanić, Almira Osmanović, Nicolas Quesnoit i Tamara Despot.


Prema komentarima na društvenim mrežama, gledatelji nisu imali razumijevanja za preduge blokove reklama, prekratke plesne točke i voditelje Miu Kovačić i Janka Popovića Volarića koji nisu “Barbara i Duško”.

“Zbog dugih i dosadnih reklama, zaboravim što sam gledala. Prebacim na drugi program i tako propustim započeto”, napisala je jedna komentatorica, dok druga dodaje: “U silnoj želji da sve izgleda svjetski, pogubili su se. Pretjerano, prenapuhano, previše svega, a najmanje pravog plesa. Dajmo im šansu, možda se poprave.”

.

Show

Svi su oduševljeni Terezinom suradnjom s Letom 3: ‘Tere, daj jedan rock album!’

‘Pored velike Tereze u studiju sam se osjećao kao pučkoškolac, doslovno su mi se gaće tresle. Ta žena je zemljotres!’

Objavljeno

|

Autor

Tereza Kesovija (81) doista se ne boji ničega pa ni uhvatiti u koštac s glazbenim izričajem kakvoga nikada nije njegovala. Omiljena hrvatska pjevačica tako je s riječkom grupom Let 3 snimila novu verziju njihove pjesme “Sam u vodi” s debitantskog albuma “Two dogs fuckin'” iz 1989. godine.

“U glavi tiho, poput vodene priče, oni laju kao ribe, telefoni sasvim tamni” stari su stihovi koji su u Terezinoj izvedbi nanovo oduševili obožavatelje Letovaca. “Divna Tere i najbolji bend na svijetu! Kakva razvaljotka! Tere, molim te jedan rock album! Ovo treba biti lektira za ovu našu djecu zatrovanu narodnjacima” samo su neki komentari ostvaljeni na Youtube kanalu Dallas Recordsa koji je i objavio snimku. Poslušajte!


“Tereza je kao osoba, dama i umjetnica jedinstvena pojava. Malo je ljudi s takvom količinom energije. Pored velike Tereze u studiju sam se osjećao kao pučkoškolac, doslovno su mi se gaće tresle. Ta žena je zemljotres!” napisao je pjevač Leta 3 Zoran Prodanović Prlja na službenoj Facebook stranici benda.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP