Prati nas

Show

Je li Ples sa zvijezdama na Novoj TV hop ili flop?

Prema komentarima na društvenim mrežama, gledatelji nisu imali razumijevanja za preduge blokove reklama, prekratke plesne točke i voditelje Miu Kovačić i Janka Popovića Volarića koji nisu “Barbara i Duško”.

Objavljeno

|

Ples sa zvijezdama (screenshot: Nova TV)

“Mrzim kad mi reklame prekidaju plesom”, ciničan je komentar gledateljice Plesa sa zvijezdama, licenciranog showa koji se je u subotu nakon šest godina vratio, ali na ekrane Nove TV. Vidjeli smo neke produkcijske pomake, ne nužno nabolje, ali i natjecatelje koji sigurno ne bi bili izbor javne televizije koja je nekad isporučivala tjednu dozu plesne raskoši.

Tako su u prvoj emisiji zasjali fitness trenerica Viktorija Đonlić Rađa, glumice Ecija Ojdanić i Ana Vučak Veljača, glumac Slavko Sobin, pjevač Damir Kedžo, stand up komičar Ivan Šarić, pjevačica Nives Celzijus, stilist Marko Grubnić, spisateljica Josipa Pavić Bernardini, influencerica Sonja Kovač i novinar Davor Garić. U 11 emisija ocjenjivat će ih Dinko Bogdanić, Almira Osmanović, Nicolas Quesnoit i Tamara Despot.

Prema komentarima na društvenim mrežama, gledatelji nisu imali razumijevanja za preduge blokove reklama, prekratke plesne točke i voditelje Miu Kovačić i Janka Popovića Volarića koji nisu “Barbara i Duško”.

“Zbog dugih i dosadnih reklama, zaboravim što sam gledala. Prebacim na drugi program i tako propustim započeto”, napisala je jedna komentatorica, dok druga dodaje: “U silnoj želji da sve izgleda svjetski, pogubili su se. Pretjerano, prenapuhano, previše svega, a najmanje pravog plesa. Dajmo im šansu, možda se poprave.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.