Prati nas

Show

Puni stotu!

‘Ljubit ću do stote!’ Joža Manolić slavi 99. rođendan

Ovaj dugovječni političar je i najstariji hrvatski vozač. Za razliku od ministrice regionalnog razvoja Gabrijele Žalac, poštuje propise i vozi s važećom vozačkom dozvolom. 2017. obavio je liječnički pregled nakon kojeg mu je vozačka dozvola produžena na još tri godine.

Objavljeno

|

Tko su udbaši u Hrvatskoj?
Josip Manolić (screenshot: N1)

Najpoznatiji hrvatski špijun, nekadašnji šef Udbinih zatvora, partizan, osnivač HDZ-a  i nekadašnji premijer Republike Hrvatske (1990. – 1991.) Josip Joža Manolić slavi 99. rođendan. Tom je prilikom na Facebooku objavljen kratki video kojim Manolić poručuje da će „ljubiti do stote“. U objavi stoji: “Ako ovo čitate, još ste živi. Sretan vam Jožin rođendan uz ovaj video koji je snimio samo za vas.”

Podsjetimo, Manolić ljubi 36 godina mlađu Mirjanu s kojom se je vjenčao u srpnju 2017. godine. „U ovoj dobi, nikakva medicinska sestra ni Crveni križ ne može vam pomoći kao bliska osobakazao je za Večernji o svojoj drugoj supruzi.

„Mirjana ima 60 godina i još radi kao odgojiteljica u dječjem vrtiću, ali ona je sada i moj vozač, pomoć u kući. Htio sam da skinemo tabu oko vjenčanja, to je tabu zatvoren u stotine mreža. Neka svi vide da čovjek u mojim godinama može sklopiti brak. Za moju okolinu to nije bio neki problem jer smo izvanbračno živjeli već desetak godina. Oženio sam se drugi put, a mojoj gospođi ovo je prvi brak.“

Uz to, ovaj dugovječni političar je i najstariji hrvatski vozač. Za razliku od ministrice regionalnog razvoja Gabrijele Žalac, poštuje propise i vozi s važećom vozačkom dozvolom. 2017. obavio je liječnički pregled nakon kojeg mu je vozačka dozvola produžena na još tri godine.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.