Prati nas

Mozaik

Sjajne fotografije

Poštujte starije jer ne znate što su bili prije nego ste ih upoznali

Jedinstveni umjetnički projekt donosi niz fotografija na kojima su prikazane starije osobe koje promatraju svoj odraz u zrcalu, no ne vide sebe danas, već ih iz ogledala gleda verzija sebe kakva su bili u mladosti. Poruke je jasna: Poštujte starije jer ne znate tko su bili u mladosti.

Objavljeno

|

Kako slikati unuče?
foto: Pixabay

Pretražujući ovoga jutra bespuća interneta, neletjeli smo na zanimljive fotografije koje bismo vam željeli pokazati. Umjetnik se poigrao fotografijama te na njima spojio starije osobe koje gledaju svoj odraz u zrcalu, no umjesto sadašnjeg sebe, vide osobu koja su bili prije mnogo godina.

Onaj starac koji u parku svaki dan hrani golubove, možda je nekadašnji cijenjeni liječnik. Gospođa koja svaki dan odlazi u kratku šetnju oslanjajući se na štap, možda je nekadašnja balerina. Stariji gospodin koji vas je zamolio za pomoć pri prelasku ulice, možda je nekad bio pilot aviona.

Poruka ovog jedinstvenog projekta je: Poštujte starije jer ne znate tko su bili prije nego ste ih upoznali. Pogledajte fotografije:

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.