foto: Pixabay

Stop nasilju!

Pritvoren je muškarac zbog nasilja na Facebooku, prijeti mu pet godina zatvora

Autor: • 05. 03. 2019. • Vijesti306 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Istarski policajci jučer poslijepodne odveli su u pritvorsku jedinicu 22-godišnjeg mladića kojeg se sumnjiči da je na društvenoj mreži prijetio policajcima, javlja Jutarnji list.

Kako su naveli u priopćenju, mladić je 11. veljače na društvenim  mrežama komentirao članak kojeg je ranije pročitao na jednom istarskom portalu.U članku je opisan događaj od 9. veljače u kojem je 18-godišnja djevojka udarala policijske službenike i prijetila im smrću, a mladić se putem tipkovnice uključio u nasilje nad policajcima.

Tako je, utvrdila je policija kriminalističkim istraživanjem, u komentaru “iznio ozbiljne prijetnje za život policijskih službenika koji su sudjelovali u navedenom postupanju i za život članova njihovih obitelji”.

Za kazneno djelo prijetnje prema službenoj osobi Kaznenim zakonom predviđena je kazna od najmanje šest mjeseci do pet godina robije.

Ključne riječi Sve o temi: , , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.