Prati nas

Vijesti

Stop nasilju!

Pritvoren je muškarac zbog nasilja na Facebooku, prijeti mu pet godina zatvora

U članku je opisan događaj od 9. veljače u kojem je 18-godišnja djevojka udarala policijske službenike i prijetila im smrću, a mladić se putem tipkovnice uključio u nasilje nad policajcima.

Objavljeno

|

foto: Pixabay

Istarski policajci jučer poslijepodne odveli su u pritvorsku jedinicu 22-godišnjeg mladića kojeg se sumnjiči da je na društvenoj mreži prijetio policajcima, javlja Jutarnji list.

Kako su naveli u priopćenju, mladić je 11. veljače na društvenim  mrežama komentirao članak kojeg je ranije pročitao na jednom istarskom portalu.U članku je opisan događaj od 9. veljače u kojem je 18-godišnja djevojka udarala policijske službenike i prijetila im smrću, a mladić se putem tipkovnice uključio u nasilje nad policajcima.

Tako je, utvrdila je policija kriminalističkim istraživanjem, u komentaru “iznio ozbiljne prijetnje za život policijskih službenika koji su sudjelovali u navedenom postupanju i za život članova njihovih obitelji”.

Za kazneno djelo prijetnje prema službenoj osobi Kaznenim zakonom predviđena je kazna od najmanje šest mjeseci do pet godina robije.

.

Vijesti

Dr. Miroslav Škoro bi mogao biti Kolindin protukandidat na izborima

‘Ako je holivudski glumac mogao dva mandata voditi svjetsku velesilu, ako je u Ukrajini prekjučer za predsjednika mogao prisegnuti bivši komičar, zašto na čelu Hrvatske, u kojoj se političari dosad nisu baš dokazali i iskazali, ne bi bio pjevač?’ misli Škoro.

Objavljeno

|

Autor

Rezultati istraživanja političkih preferencija građana HRejting o iznjedrili su jedno novo ime među potencijalnim predsjedničkim kandidatima, a koje je odmah u javnosti izazvalo veliko zanimanje, javlja HRT.

Miroslav Škoro, naš poznati glazbenik, prvi se put pojavio u ispitivanjima javnog mijenja i odmah dobio 9,4% potpore, što ga je svrstalo na visoko treće mjesto, iza predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića.“Ako je holivudski glumac mogao dva mandata voditi svjetsku velesilu, ako je u Ukrajini prekjučer za predsjednika mogao prisegnuti bivši komičar, zašto na čelu Hrvatske, u kojoj se političari dosad nisu baš dokazali i iskazali, ne bi bio pjevač? Narod nešto traži, traži neku alternativu, traži neku opciju, a s obzirom na to da sam ja cijeli život pisao pjesme koje su vrlo povezane s tim narodom i s tom stvarnošću u kojoj živimo, pa ako narod nešto poručuje onda o tome treba razmisliti ozbiljno”, komentirao je osječki slavuj za javnu televiziju.

“”Nemojte podcjenjivati gospodina Škoru. Gospodin Škoro je ozbiljan intelektualac. Ne vidim zašto ne bi imao šanse. Naime, njegov će najveći problem biti taj ako HDZ bude imao nekog drugog svog kandidata, riječ je zapravo o njegovom prirodnom biračkom tijelu, ali koje je poslušno u odnosu na stranku i tu bi mogao biti njegov problem”, komentar je bivšeg predsjednika Ive Josipovića za N1.

Škoro, podsjetimo, nije samo pjevač. Doktorirao je ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Osijeku i predaje istu na Sveučilištu Sjever. u biografiji ima upisane i poslovne podvige kao što su generalni direktor diskografske kuće te aktualno vođenje vlastite vinarije.

Nastavi čitati