Prati nas

Show

Dobro je

Mick Jagger: Osjećam se bolje, hvala vam na podršci

Mick Jagger operiran je u bolnici New York-Presbyterian, jednoj od najuglednijih u New Yorku. Portal Billboard navodi da operacija nije bila na otvorenom srcu, nego su kirurzi primijenili lakšu metodu koja ne zahtijeva otvaranje prsnog koša.

Objavljeno

|

Mick Jagger je operiran
Mick Jagger (screenshot: Sky News)

Nakon otkazivanje turneja Rolling Stonesa neslužbeno je objavljeno kako će se pjevač ove dugovječne grupe u New Yorku podvrgnuti operaciji srčanog zaliska. Iako ovu vijest nije potvrdio ni sam Mick Jagger (75) ni menadžment grupe, čini se da je doista tako i bilo.

“Hvala svima na porukama potpore. Osjećam se sada puno bolje i oporavljam se”, Napisao je Jagger na Twitteru. “Hvala i bolničkom osoblju na njihovu sjajno obavljenom poslu.”

Portal Billboard navodi da operacija nije bila na otvorenom srcu, nego su kirurzi primijenili lakšu metodu koja ne zahtijeva otvaranje prsnog koša. Billboard dodaje da je Mick Jagger operiran u bolnici New York-Presbyterian, jednoj od najuglednijih u gradu. Bolnica nije odgovarala na pitanje novinara.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.