Prati nas

Show

Sretan R!

Sanja Doležal ušla u 57. godinu: ‘Starost je lijepa, ako si zdrava’

Nedavno je izazvala nemalu pozornost javnosti prisjećanjem na bivšu državu. ‘Nije bilo da sam ja imala bicikl, a netko helikopter. I jako nam je bilo važno druženje i ekipa, a manje to što smo imali na sebi.’

Objavljeno

|

Sanja Doležal (screenshot: Kuhari/Youtube)

Pjevačica, televizijska i radijska voditeljica Sanja Doležal u četvrtak je puhnula u 56. svjećica. “Nema slavlja, a kad se vrijeme promijeni i postane toplije, pripremit ću roštiljadu”, kazala je u razgovoru za Tportal.

Zadovoljna je i sretna, a starosti se ne boji. “Osjećam se super. Starost je prirodna i ništa je ne može usporiti. Lijepa je, ako si zdrava”, izjavila je.

Podsjetimo, nedavno je izazvala nemalu pozornost javnosti prisjećanjem na bivšu državu. “Nije bilo da sam ja imala bicikl, a netko helikopter. I jako nam je bilo važno druženje i ekipa, a manje to što smo imali na sebi. Nikada nismo bili gladni. Nikada. Znam da dućani nedjeljom nisu radili, mama je subotom kupila dva kruha. Mislim da ni danas ne bi trebali raditi”, kazala je za 100posto.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.