Prati nas

Mozaik

ljubav kroz desetljeća

Ne vole se samo mladi. Ovo su prelijepe fotografije zaljubljenih starijih parova

Ljubav ne poznaje godine! I to nije samo fraza – to je doista tako! Svojim je fotografijama to dokazala mlada fotografkinja iz Londona koja je ovjekovječila ljubav starijih bračnih parova u jedinstvenom fotografskom albumu.

Objavljeno

|

foto: Sujata Setia

Jedna fotografkinja iz Londona naumila je promijeniti način na koji društvo gleda starije parove, ali i oni sami sebe.

Većina fotografija na društvenim medijima prikazuje mlade, možda tek vjenčane parove ili one s malom djecom, no rijetko kad ćete pronaći sliku starijeg ljubavnog para kako izmjenjuje nježnosti. Zato je fotografkinja Sujata Setia zamolila nekoliko starijih parova da joj poziraju, a rezultat su nevjerojatno lijepe fotografije koje pokazuju da ljubav doista ne poznaje godine.

Sujata Setia svoju inspiraciju pronalazi diljem svijeta, pa tako i njeni sretni stariji parovi dolaze iz raznih zemalja. Kad im je rekla da želi da poziraju kao da su zaručnici, mnogi su se vrlo iznenadili. “Bio je to ugodan šok, zapravo. Nisu očekivali da će to netko od njih zatražiti”, rekal je Setia za Huffington Post.

Fotografije koje su nastale ovim malim društveno-fotografskim eksperimentom, zadivljujuće su ljepote. A kako i ne bi kad prikazuju nekoliko desetljeća ljubavi sažete u jednu fotografiju. Pogledajte!

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.