Prati nas

Show

Nisu imali razumijevanja

Sharon Stone (61) o vremenu nakon moždanog udara. Kaže, svi su joj okrenuli leđa

Stone se nedavno pojavila u HBO-ovoj seriji Mozaik, redatelja Stevena Sodebergha. Također je angažirana u Netflixovoj seriji Ratched koja tek treba doći na male ekrane.

Objavljeno

|

Sharon Stone (Basic Instinct, 1992.)

Američka glumica Sharon Stone (61) prisjetila se oporavka od moždanog udara 2001. godine pri čemu, kaže, nije imala podršku filmske industrije. Hollywood je, ispričala je za Variety, bio brutalno grub prema njoj.

“Ljudi su se ponašali neljubazno. Od žena u filmskoj industriji do sutkinje koja je vodila moj slučaj borbe za skrbništvo. Čini mi se da nitko ne shvaća koliko je moždani udar opasan za žene i koliko je vremena potrebno za oporavak. Meni je trebalo sedam godina.”

Za vrijeme oporavka Stone se razvodila od novinara Phila Bronsteina, a istovremeno je pokušavala očuvati i karijeru. Kaže, u to je vrijeme morala staviti kuću pod hipoteku. “Izgubila sam sve što sam imala. Više nije bilo mjesta za mene, a prije toga sam bila najtraženija filmska zvijezda.”

Spasio ju je, dodaje, ugovor koji je potpisala s Diorom 2005. godine, no osjećala je da je njeno iskustvo slično onom princeze Diane. “Obje smo bile slavne. Ona je umrla, a ja sam doživjela moždani udar. Obje smo zaboravljene.”

Stone se nedavno pojavila u HBO-ovoj seriji Mozaik, redatelja Stevena Sodebergha. Također je angažirana u Netflixovoj seriji Ratched koja tek treba doći na male ekrane. Riječ je o svojevrsnom spin-offu filmskog klasika Let iznad kukavičjeg gnijezda iz 1975. godine.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.