Prati nas

Show

Gipka u sedmom desetljeću

Rastežući se u teretani, elastična Madonna proslavila je 61. rođendan

Da je bilo koja pjevačica njene generacije objavila ovakav video, svrstali smo ga u rubriku ‘bizarno’. No ovo je od Madonne potpuno očekivano.

Objavljeno

|

Madonna (screenshot: Instagram)

“Ovako se Madame X priprema za dan” stoji pored video zapisa koji je objavila planetarna pop ikona Madonna – slaveći 61. rođendan. Dakako, riječ je o vježbanju rutine za nastupe, budući da je pjevačica nedavno izdala novi album “Madame X”.

Video objavljen na Instagramu svjedoči o iznimnoj gipkosti pjevačice, ali i o tome da gotovo nikada ne ispušta mobitel iz ruku, čak ni kada vježba. “Kraljica”, kako je mnogi zovu, i po tjelesnoj kondiciji, ali i po životnim navikama, može se natjecati sa sasma mladim djevojkama. Turneja za koju se pjevačica priprema počet će u New Yorku 12. rujna. Pogledajte video.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.