Prati nas

Show

Visoki C

Kolinda iseljenicima kritizirala komunizam pa odlučila dokazati da zna pjevati

Na susretu s iseljenicima s predsjednicom je bio i šef diplomacije Gordan Grlić Radman. Oboje su i zapjevali pjesmu ‘Croatio iz duše te ljubim’.

Objavljeno

|

Kolinda Grabar-Kitarović (screenshot: Dnevnik.hr)

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u New Yorku se susrela s hrvatskim iseljenicima. U svom obraćanju, ponovila je ono što uvijek kaže: Vi ste dio Hrvatske, Hrvatska vas treba, javlja HTV.

“Ne tražimo novce, ne tražimo financije. Tražimo srce, tražimo dušu, domoljublje, znanje, iskustvo i novu radnu etiku. Tražimo drugi način razmišljanja od onog koji je postojao u komunizmu i socijalizmu”, poručila je predsjednica.

Na susretu s iseljenicima s predsjednicom je bio i šef diplomacije Gordan Grlić Radman. Oboje su i zapjevali pjesmu ‘Croatio iz duše te ljubim’. Okupljenima se požalila da mediji pišu kako ne zna pjevati. A ona, kaže, baš zna pjevati. Najnoviji nastup Kolinde Grabar-Kitarović pogledajte u priloženom video. Ranije hitove potražite ovdje.

Oglas

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.