Prati nas

Mozaik

Orašar

Baletom na klizaljkama iduće subote otvara se Ledeni park. Počinje Advent u Zagrebu

Ledeni park ostaje otvoren do 8. siječnja, a svakoga dana radi od 10 do 23 sata. Uz to, svakodnevno će od 19 sati za glazbeni program biti zaduženi poznati zagrebački DJ-evi.

Objavljeno

|

foto: D. Rostuhar/TZGZ

Sve je spremno za Advent u Zagrebu. Ove godine najbolja božićna turistička destinacija Europe bit će u znaku Orašara. Tako će u subotu, 30. studenoga, u 18 sati u Ledenom parku, jednom od najvećih klizališta na otvorenome, biti izvedena baletna predstava “Orašar u Ledenom kraljevstvu”.

Klizači iz Klizačkog kluba Pahuljice i gosti otvorit će sezonu na smrznutom Tomislavcu. Glavne klizačke zvijezde bit će Antonio Souza-Kordejru i Lana Petranović, naši nagrađivani mladi klizači s brojnim svjetskim priznanjima.

Režiju predstave potpisuje Anja Maksić Japundžić, raskošne kostime i scenografiju Dženisa Pecotić i Tihana Cizelj, koreografkinja je Sandra Pavičić, a glazbeni producenti Ivana Starčević i Marko Levanić.

Ledeni park ostaje otvoren do 8. siječnja, a svakoga dana radi od 10 do 23 sata. Uz to, svakodnevno će od 19 sati za glazbeni program biti zaduženi poznati zagrebački DJ-evi.

Za sve one koji žele naučiti klizati, u organizirana je škola klizanja u jutarnjim terminima, kao i individualni satovi uz osobne trenere klizanja! Ulaznice za klizanje mogu se kupiti unaprijed za željeni termin, na blagajni i na www.ledenipark.hr.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.