Prati nas

Mozaik

razuzdana zabava

Striper s velikim bicepsima razveselio je štićenice staračkog doma

Među željama koje su štićenici jednog brinaskog doma umirovljenika objesili na ‘drvo želja, našla se i ona da ih posjeti striper i pokaže svoje mišićavo tijelo. Iako je želja neuobičajena, zaposlenici su želju ispunili – na radost svih štićenica doma.

Objavljeno

|

foto: CareUK/BBC

Osoblje staračkog doma u engleskom gradiću u okrugu Suffolk ispunilo je želju svojoj štićenici koja je poželjela nastup stripera s “velikim prsima i velikim bicepsima”, javlja BBC. Žena je postavila svoju želju na drvo želja u staračkom domu i zauzvrat dobila priliku da uživa u striptizu nabildanog frajera.

Upravitelji doma su izjavili da većina ljudi poželi nešto poput izleta na plažu ili finog popodnevnog čaja, međutim ipak su odlučiti izaći u susret neobičnoj molbi koja je podrazumijevala svlačenje “vatrogasca”.

Striper vatrogasac je odradio svoj razuzdani nastup te se svukao se u gaćice pritom raspametivši ženski dio populacije doma. “Bilo je sjajno – voljela bih da nas može posjećivati svaki dan”, rekla je štićenica doma čija je želja ispunjena. “Opet sam se osjećala kao mlada žena, uživala sam u svakoj sekundi.”

Upraviteljica doma Sharlene Van Tonder izjavila je da život u staračkom domu nije samo pletenje ili gledanje televizije, kao i da “u domu nastoje eliminirati ograničenja kako bi svaki dan mogao biti drugačiji i zabavan.” Ipak, priznala je da je nauljeni nabildani golać bio sve samo ne tipični posjetitelj staračkog doma.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.