Prati nas

Mozaik

razuzdana zabava

Striper s velikim bicepsima razveselio je štićenice staračkog doma

Među željama koje su štićenici jednog brinaskog doma umirovljenika objesili na ‘drvo želja, našla se i ona da ih posjeti striper i pokaže svoje mišićavo tijelo. Iako je želja neuobičajena, zaposlenici su želju ispunili – na radost svih štićenica doma.

Silvija Novak

Objavljeno

|

foto: CareUK/BBC

Osoblje staračkog doma u engleskom gradiću u okrugu Suffolk ispunilo je želju svojoj štićenici koja je poželjela nastup stripera s “velikim prsima i velikim bicepsima”, javlja BBC. Žena je postavila svoju želju na drvo želja u staračkom domu i zauzvrat dobila priliku da uživa u striptizu nabildanog frajera.

Upravitelji doma su izjavili da većina ljudi poželi nešto poput izleta na plažu ili finog popodnevnog čaja, međutim ipak su odlučiti izaći u susret neobičnoj molbi koja je podrazumijevala svlačenje “vatrogasca”.


Striper vatrogasac je odradio svoj razuzdani nastup te se svukao se u gaćice pritom raspametivši ženski dio populacije doma. “Bilo je sjajno – voljela bih da nas može posjećivati svaki dan”, rekla je štićenica doma čija je želja ispunjena. “Opet sam se osjećala kao mlada žena, uživala sam u svakoj sekundi.”

Upraviteljica doma Sharlene Van Tonder izjavila je da život u staračkom domu nije samo pletenje ili gledanje televizije, kao i da “u domu nastoje eliminirati ograničenja kako bi svaki dan mogao biti drugačiji i zabavan.” Ipak, priznala je da je nauljeni nabildani golać bio sve samo ne tipični posjetitelj staračkog doma.

.

Show

Olja Balašević (61) pokazala zavidnu liniju i sportski duh

Olivera Balašević, supruga Panonskog mornara Đorđa i bivša profesorica tjelesnog, i sama se prihvatila pisanja. Njezin prvijenac “Planeta Dvorište” idealno je ljetno štivo.

Silvija Novak

Objavljeno

|

“Svaka čast, kakvo tijelo i kakav skok”, “Prezgodna, prkosi vremenu”, “Jednom sportašica – uvijek sportašica” – samo su neki od oduševljenih komentara koji se mogu pročitati ispod najnovije Instagram objave Olivere Balašević, supruge Đorđa Balaševića koja je prije nekoliko tjedana napunila 61 godinu.

Doista, forma gospođe Olje je besprijekorna, no stoj na rukama te skok u bazen nije izvela tek tako već se usput prisjetila i jedne anegdote iz svojeg djetinjstva:


“Kupači sa obe strane reke kao i prolaznici preko mosta bili su, naravno, šokirani. Rekoh da sam bila  žgoljava, sićušna za svoje godine, pa je bilo  pravo čudo već i to  što toliko dete uopšte ume da pliva, a skok je sve ostavio bez daha. Sve osim mene, svom srećom. U odnosu na skokove koje sam kasnije činila u životu bio je krajnje jednostavan, na noge, sa vrlo niskim koeficijentom težine, kako bi to kasnije opisao moj trener Boris Pavlov, ali tih par sekundi  ne zaboravljaju se nikad. Bila sam laka kao pero, izronila sam takoreći još zaranjujući, kao zabačeni plutani plovak, i verovatno su posmatrači bili ushićeni, ali ni slučajno nisam bila uplašena, možda tek malo razočarana što nisam duže ostala u vazduhu. Dečaci iz dvorišta propustili su moj prvi skok, što sam uostalom i htela, lukavo isplivavši posle prvog skoka na drugoj strani,  samo da im ne bi palo na pamet da me  odgovaraju od sledećeg pokušaja. Okupili su se na obali uz prateći žamor koji je najavio da sam ponovo uz Radeta na ogradi mosta, i nisam bila sigurna da li mi to mašu ili se hvataju za glavu, ali sam izronivši dobro videla kako Zoran trčeći odlazi ka kući, u nameri da bar blagovremeno prijavi mami i time najveći deo neizbežne kazne prebaci na mene.”

Prelistajte galeriju fotografija u originalnoj objavi:

Ovaj tekst dio je iz Oljine knjige autobiografskih zapisa “Planeta Dvorište” objavljene prošle godine u kojem prepričava dosad nepoznate detalje iz svojeg ne uvijek lakog djetinjstva i pokazuje da riječima barata gotovo jednako vješto kao i njezin suprug Đole.

Nekako paralelno s objavom knjige (ne prve, već prve koju je imala strpljenja napisati, kako sama kaže), Olja se priključila i društvenim mrežama, točnije Instagramu, na kojem objavljuje isječke iz svoje knjige prisjećajući se djetinjstva i mladosti u Zrenjaninu.

Tražite li idealno ljetno štivo, možda je za vas upravo „Planeta Dvorište“, a usput možete vježbati skokove u vodu po uzoru na Oliveru.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP