Prati nas

Vijesti

Zalena oaza

Zbog pogibije nemoćnih staraca u Andraševcu, županija je proglasila Dan žalosti

Na dan žalosti ne mogu se održavati zabavne priredbe, a pravne osobe koje obavljaju televizijsku i radijsku djelatnost svoje programe trebaju prilagoditi.

Objavljeno

|

screenshot: Zagorje.com

Krapinsko-zagorska županija sutrašnji je dan (15. siječnja) proglasila Danom žalosti zbog tragične pogibije korisnika obiteljskog doma u Andraševcu.

Podsjetimo, stravičan požar u privatnom domu za starije i nemoćne “Zelena oaza” u nedjelju ujutro odnio je šest života. Izgorio je dvorišni drveni objekt u kojem su bili smješteni nepokretni štićenici.

Oglas

Dan žalosti označava se obveznim isticanjem zastave Republike Hrvatske na pola koplja u svim zgradama u kojima su smještena tijela državne vlasti, jedinica lokalne i područne samouprave te zgradama u kojima je sjedište ili se obavlja djelatnost pravnih osoba.

Na dan žalosti ne mogu se održavati zabavne priredbe, a pravne osobe koje obavljaju televizijsku i radijsku djelatnost svoje programe trebaju prilagoditi, priopćili su iz županije.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

Oglas