Prati nas

Vijesti

Ugušili su se

Neispravna grijalica izazvala je požar u kojem je izgorjelo šestero staraca u Andraševcu

Odvjetnik vlasnice, Igor Cišper, je nakon završetka ispitivanja u policiji rekao da njegova braniteljica nije iznosila obranu.

Objavljeno

|

Požarište u Andraševcu (screenshot: HTV)

Dvije osobe, 48-godišnjakinja i 51-godišnjak, supružnici Gabrijela i Slavko Čičković, sumnjiče se za počinjenje teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti, a u vezi s kaznenim djelom dovođenja u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Naime, u utorak ujutro uhićeni su vlasnici doma za starije i nemoćne ”Zelena oaza” u Andraševcu u kojem je ovog siječnja u požaru izgorjelo šestero štićenika. Kako prenosi RTL, odvjetnik vlasnice, Igor Cišper je nakon završetka ispitivanja u policiji rekao da njegova braniteljica nije iznosila obranu.

Po dovršetku ispitivanja u policiji, supružnici su dovedeni pritvorskom nadzorniku, a tijekom poslijepodneva bi trebali biti ispitani u Županijskom državnom odvjetništvu. Osim toga, otkriven je i uzrok koji je doveo do ove nezapamćene tragedije. Zapalila se pokvarena grijalica, a nesretni štićenici su se ugušili ugljičnim monoksidom.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.