Prati nas

Vijesti

Ugušili su se

Neispravna grijalica izazvala je požar u kojem je izgorjelo šestero staraca u Andraševcu

Odvjetnik vlasnice, Igor Cišper, je nakon završetka ispitivanja u policiji rekao da njegova braniteljica nije iznosila obranu.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Požarište u Andraševcu (screenshot: HTV)

Dvije osobe, 48-godišnjakinja i 51-godišnjak, supružnici Gabrijela i Slavko Čičković, sumnjiče se za počinjenje teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti, a u vezi s kaznenim djelom dovođenja u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Naime, u utorak ujutro uhićeni su vlasnici doma za starije i nemoćne ”Zelena oaza” u Andraševcu u kojem je ovog siječnja u požaru izgorjelo šestero štićenika. Kako prenosi RTL, odvjetnik vlasnice, Igor Cišper je nakon završetka ispitivanja u policiji rekao da njegova braniteljica nije iznosila obranu.


Po dovršetku ispitivanja u policiji, supružnici su dovedeni pritvorskom nadzorniku, a tijekom poslijepodneva bi trebali biti ispitani u Županijskom državnom odvjetništvu. Osim toga, otkriven je i uzrok koji je doveo do ove nezapamćene tragedije. Zapalila se pokvarena grijalica, a nesretni štićenici su se ugušili ugljičnim monoksidom.

.

Vijesti

Premijer Plenković je, za svaki slučaj, odredio svojeg zamjenika

Plenković je podsjetimo od subote u samoizolaciji, a nakon što je potvrđeno da mu je supruga pozitivna na novi koronavirus. U ponedjeljak je i samom premijeru potvrđena infekcija koronavirusom.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

U slučaju da ne bude mogao obavljati premijerske dužnosti, premijera Andreja Plenkovića mijenjati će ministar branitelja koji tako postaje prvi potpredsjednik Vlade RH.

“Predsjednik Vlade odredio je potpredsjednika Tomu Medveda da ga mijenja u slučaju spriječenosti, no zasad za time nema potrebe. Vlada najnormalnije funkcionira, a predsjednik Vlade osjeća se dobro i obavlja sve aktivnosti i obveze od kuće”, poručio je glasnogovornik Vlade.


Plenković je podsjetimo od subote u samoizolaciji, a nakon što je potvrđeno da mu je supruga pozitivna na novi koronavirus. U ponedjeljak je i samom premijeru potvrđena infekcija koronavirusom. Sjednicu vlade vodio je preko video veze.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP