Prati nas

Show

Bit će samo baka

Ruža Tomašić (61): Čuvat ću unuke, čeka me dobra kanadska mirovina

Već dugo me peče savjest što ne provodim više vremena sa svojom unučadi, a djeca brzo rastu.

Objavljeno

|

Ruža Tomašić (screenshot NC Iran/Youtube)

Konzervativna političarka i nekadašnja policajka s kaskaderskim iskustvom, Ruža Tomašić, objavila je da će 3. lipnja 2021. godine napustiti Europski parlament u kojem odrađuje drugi mandat. To će, kaže, mnoge usrećiti.

“Nisam mislila ni na koga konkretno, nego općenito na sve one koji me godinama pitaju – kad ćeš više u mirovinu? Već su mi počeli dosađivati pa sam im, eto, odgovorila. Izabrala sam taj datum jer do tada bih trebala dovršiti neke poslove i obaveze koje imam u EP-u i odborima za poljoprivredu i ribarstvo”, objasnila je svoju izjavu Jutarnjem listu.

“Već dugo me peče savjest što ne provodim više vremena sa svojom unučadi, a djeca brzo rastu. Ne, ne brinem se oko mirovine, čeka me jako dobra kanadska, imala sam dobru plaću i puno uplaćivala u fond. Idem na svoju Korčulu i već sam si dala napraviti majicu s natpisom ‘Ništa ja više ne moram, ja sam se namorala”, kaže Ruža koja će svoju dobro plaćenu briselsku fotelju prepustiti Ladislavu Ilčiću.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.