Prati nas

Vijesti

Tek sada?

Tek jutros su uhićeni vlasnici izgorjelog staračkog doma u Andraševcu

Inspekcijskim nadzorom obiteljskog doma za starije i nemoćne u Andraševcu utvrđene su brojne nepravilnosti zbog čega su protiv poslodavca podneseni kaznena prijava Državnom odvjetništvu i optužni prijedlog prekršajnom sudu.

Objavljeno

|

screenshot: N1

Danas ujutro uhićeni su vlasnici doma za starije i nemoćne u Andraševcu u kojem je ovog siječnja u požaru izgorjelo šestero štićenika, doznaje N1.

“Potvrđeno da su uhićene dvije osobe starosi 48 i 51 godinu zbog sumnje u počinjenje teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti, a u vezi kaznenog djela dovođenja u opansost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom”, kazao je za N1 glasnogovornik policije u Zaboku Zoran Lončar.


Inspekcijskim nadzorom obiteljskog doma za starije i nemoćne u Andraševcu utvrđene su brojne nepravilnosti zbog čega su protiv poslodavca podneseni kaznena prijava Državnom odvjetništvu i optužni prijedlog prekršajnom sudu. Više pročitajte ovdje.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP