Prati nas

Vijesti

Solidarnost

Hrvatska pošta će starima i nemoćnima besplatno dostavljati pakete Crvenog križa i Caritasa

Svi se radnici opremaju zaštitnim sredstvima, provodi se pojačano dezinficiranje te se pazi na broj rukovanja svim pošiljkama.

Objavljeno

|

Poštar nosi mirovine
screenshot: Hrvatska pošta/Youtube

Kako bi svojim snagama i resursima pomogli onima u potrebi, Hrvatska pošta je priopćila da će bez naknade dostavljati pakete Hrvatskog Crvenog križa i Hrvatskog Caritasa. Hrvatska pošta će starijim i nepokretnim građanima dostavljati pakete s potrepštinama i hranom koje osiguravaju navedene institucije.

Radnici Hrvatske pošte su na terenu i učinit će sve da se građani osjećaju sigurno te da nisu sami u ovoj izvanrednoj situaciji. Svi se radnici opremaju zaštitnim sredstvima, provodi se pojačano dezinficiranje te se pazi na broj rukovanja svim pošiljkama.


Svi poštanski uredi u Hrvatskoj, uključujući i poštanske urede u trgovačkim centrima, rade najdulje do 18 sati. U slučaju potpunog zatvaranja određenih trgovačkih centara usluge će biti dostupne u najbližim poštanskim uredima. U slučaju da u trgovačkim centrima rade trgovine mješovitom robom i ljekarne, poštanski uredi će također biti otvoreni, stoji u priopćenju.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP