Prati nas

Show

Za neka bolja vremena

Joža Manolić odgodio je proslavu 100. rođendana, zadovoljan je radom policije

Zbog epidemije najdugovječniji hrvatski političar otkazao je slavlje. Čini se da će istu sudbinu imati i njegova najava osnivanja vanparlamentarnog Kluba stogodišnjaka.

Objavljeno

|

Josip Joža Manolić svjedoči u Saboru 2017. godine

“Datum mog rođendana ostaje isti, njega ne mogu promijeniti, u nedjelju ću imati 100 godina. Ali proslavu, nažalost, moram odgoditi za neko bolje vrijeme”, kazao je Novom listu hrvatski James Bond – Josip Joža Manolić.

“Poslao sam prijateljima pozivnice, ali zasad od toga nema ništa i svima ću im naknadno javiti novi termin”, objašnjava. Uglavnom boravi kod kuće i pridržava se svih preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite.

“Svi moramo ići u korak s mjerama što ih je država uvela. Dosta to oni dobro rade. Posebno je važno što otkrivaju zaražene i zatim prate sve njihove kontakte. Samo se tako može spriječiti daljnje širenje zaraze. To su, istina, policijske metode, ali su vrlo korisne u okolnostima kada nemamo još ni cjepiva ni lijeka”, analizira Manolić, koji ima značajno iskustvo rada u represivnom aparatu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.