Prati nas

Vijesti

Sebičnost

Koronašoping: Zaštitari su jutros pohlepnim kupcima otimali kutije zaštitnih rukavica

Zaštitne rukavice bile su na akciji, a hoće li oni koji jutros nisu uspjeli nabaviti svoj paket isto imati priliku napraviti u sljedećih nekoliko dana u službi za kupce – ne znaju.

Objavljeno

|

foto: Clay Banks/ Unsplash

Jesmo li dosita solidarni u kriznim situacijama kao što volimo misliti da jesmo? Odgovor na ovo bi moglo dati pustošenje dućana koje još uvijek traje. Kako su prije par tjedan bezobzirni građana izvlačili vreće i vreće brašna, pakete dezinficijensa pa čak i kartone kvasca iz supermarketa, tako su se jutros Splićani jagmili oko lateks rukavica u Lidlu.

Iako su svi redom održavali distancu jedni od drugih, dobar dio Splićana pokušavao je u svoja kolica utrpati što više kutija zaštitnih rukavica, javlja Slobodna Dalmacija. Gramzljivim kupcima višak kutija na silu je oduzet. Iz kolica su im ga vadili zaštitari i osoblje trgovine. Pravila su bila jasna: svaki kupac ima pravo uzeti samo jedno pakiranje rukavica.

Rukavice su rasprodane prije 8:30, svega pola sata nakon otvaranja. Zaštitne rukavice bile su na akciji, a hoće li oni koji jutros nisu uspjeli nabaviti svoj paket isto imati priliku napraviti u sljedećih nekoliko dana u službi za kupce – ne znaju, piše Slobodna.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.