Prati nas

Vijesti

Od jučer 66 novih pacijenata, dvije osobe preminule su u Zagrebu

Učinjeno ja 16.381 testiranje, od čega 690 u zadnja 24 sata što daje postotak pozitivnih od 9,77 posto.

Objavljeno

|

Vili Beroš

Od jučer je u Hrvatskoj registrirano novih 66 pacijenata zaraženih koronavirusom. Time se broj zaraženih od izbijanja epidemije popeo na 1.600, izvijestio je Nacionalni stožer Civilne zaštite.

“Nažalost, od jučer imamo dva preminula bolesnika u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu. To su pacijent i pacijentica stari 66 i 70 godina. Bili su kronični bolesnici. Dakle, ukupno je preminulih 23. Na respiratoru je 34 bolesnika, dva su nova u bolnici u Koprivnici. 367 je hospitaliziranih. Izliječenih je ukupno 373”, objavio je ministar zdravstva Vili Beroš.


“Iz Kine smo dobili 60 tona zaštitne opreme ukupne vrijednosti od 5 milijuna 950 tisuća dolara. U idućem periodu bit će još 6 do 7 letova”, kazao je Beroš.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP