Prati nas

Vijesti

Covid-19

Ministar Beroš: Osma žrtva koronavirusa je starija žena s kroničnim bolestima

Jedini način sprječavanja širenja ove infekcije je dosljedno poštivanje mjera koje smo propisali. Samo tako zajedno možemo spriječiti ovu ugrozu, zaključio je ministar Vili Beroš.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Koliko košta pregled kod privatnog doktora? Privatni liječnik cijena?
foto: Pixabay

“Nažalost, imamo još jednu osobu koja je preminula u KB Dubrava. Riječ je o ženi rođenoj 1935. godine. Imala je puno ranijih kroničnih patoloških stanja”, objavio je na redovnoj konferenciji Nacionalnog stožera civilne zaštite ministar zdravstva Vili Beroš.

U Hrvatskoj u posljednja 24 sata imamo 68 novih potvrđenih oboljelih od COVID-19 što daje brojku od 1079. Obavljeno je ukupno 9.250 testiranja, samo jučer 898. Na respiratoru je ukupno 39 osoba, četiri više nego jučer. Izliječene su 92 osobe.


“Jedini način sprječavanja širenja ove infekcije je dosljedno poštivanje mjera koje smo propisali. Samo tako zajedno možemo spriječiti ovu ugrozu”, zaključio je ministar.

.

Vijesti

Današnjim potpisivanjem s radom počinje novo Nacionalno vijeće za umirovljenike

Uz predsjednika Vlade bit će ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Premijer Andrej Plenković potpisat će danas Sporazum o osnivanju Nacionalnog vijeća za umirovljenike i starije osobe s predsjednicom Matice umirovljenika Hrvatske Višnjom Fortunom i predsjednicom Sindikata umirovljenika Hrvatske Jasnom A. Petrović.

Sporazumom se osniva Nacionalno vijeće za umirovljenike i starije osobe, kao savjetodavno tijelo Vlade koje o pitanjima iz područja mirovinskog i zdravstvenog osiguranja, socijalne politike i zaštite starijih osoba donosi zaključke i mišljenja Vladi, u duhu partnerstva i suradnje.


Uz predsjednika Vlade bit će ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP