Prati nas

Vijesti

47

Osam novih smrti od koronavirusa; šest preminulih bilo je na respiratoru

U posljednja 24 sata bilježi se 39 novih slučajeva pa je broj zaraženih porastao na 1.877. Preminulih je s današnjim danom 47.

Objavljeno

|

foto: Silas Camargo Silão/Pixabay

Od posljedice zaraze koronavirusom u Hrvatskoj je u protekla 24 sata preminulo osam osoba, objavljeno je na tiskovnoj konferenciji Nacionalnog stožera Civilne zaštite u Zagrebu.

“U Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu preminule su dvije muške osobe stare 55 i 68 godina. U Splitu su preminula dva muškarca stara 70 i 84 godine te jedna žena stara 87 godina. U Osijeku je umrla žena stara 88 godina. U Dubrovniku je umro muškarac 84 i žena od 92 godine. Imali su teške i pridružene kronične bolesti. Šestero ih je bilo na respiratoru”, kazao je ministar zdravstva Vili Beroš.

Oglas

U posljednja 24 sata bilježi se 39 novih slučajeva pa je broj zaraženih porastao na 1.877. Preminulih je s današnjim danom 47. Dobra vijest je da je 709 osoba ozdravilo.

Crveno – oboljeli, zeleno – izliječeni (foto: koronavirus.hr)

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

Oglas