Prati nas

Show

Kraljevski rođendan

Skromno u krugu obitelji: Elizabeta II. proslavila je rođendan i objavila poseban video

Westminsterska opatija je zatvorena zbog pandemije pa se zvona nisu oglasila povodom kraljičina rođendana. Nakon 68 godina izostali su i plotuni kraljevskih topova.

Objavljeno

|

Elizabeta II (screenshot: CBS)

Kraljica Elizabeta II. proslavila je 94. rođendan sa suprugom princom Filipom u izolaciji. “Svima vama koji rođendan danas proslavljate kod kuće, sa ili bez svojih najmilijih, šaljemo tople pozdrave”, poručila je kraljica.

Buckinghamska palača objavila je prigodne arhivske video snimke mlade Elizabete u dječjim kolicima i snimke s obale mora na kojima pleše sa sestrom, princezom Margaret.

Sin vojvode i vojvotkinje od Sussexa, Archie, prabaki je rođendan čestitao video pozivom iz Los Angelesa gdje trenutačno živi s roditeljima, Meghan i Harryjem, koji su “odbjegli” s dvora, ostavivši za sobom i svoje kraljevske titule.

Kraljičin najstariji sin, princ od Walesa i njegova supruga vojvotkinja od Cornwalla čestitali su joj rođendan online, podijelivši fotografije Charlesa s majkom kad je on bio beba, kao i neke novije.

Westminsterska opatija je zatvorena zbog pandemije pa se zvona nisu oglasila povodom kraljičina rođendana. Nakon 68 godina izostali su i plotuni kraljevskih topova, a otkazana je i manifestacija Trooping the Colour kojom se sredinom lipnja obično slavi kraljičin rođendan.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.