Prati nas

Show

Bolest ne bira

I Madonna je preboljela Covid-19, darovala je milijun dolara za istraživanje cjepiva

Kraljica popa nedavno se testirala na antitijela i doznala da je i sama bolovala od Covida-19 jedino što je tada mislila da je riječ o teškoj gripi. Objavila je i da je donirala milijun dolara za istraživanje cjepiva protiv koronavirusa.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Madonna (screenshot: Instagram)

Sve je više slavnih osoba koja otkrivaju da su i same zaražene ili su već preboljele novi koronavirus. Među njima je i kraljica glavom i bradom – Madonna.

Najpoznatija pjevačica na svijetu otkrila je u objavi na Instagramu da je i sama bolovala od Covida-19, no da je tada mislila da se radi o vrlo teškom obliku gripe. Madonna također smatra da se zarazila kad je nastupala u Parizu tijekom svoje “Madame X” turneje.


Kraljica popa objavila je i da je donirala 1,1 milijun dolara za medicinska i znanstvena istraživanja kako bi se što prije pronašao lijek, tj. cjepivo za virus COVID-19.

“Zahvalna sam i sretna što mogu pomoći! Trenutačno nisam bolesna, ali nedavno sam se testirala na koronavirusna antitijela i nalaz je bio pozitivan, što znači da sam zapravo BILA inficirana… Razboljela sam se na kraju turneje u Parizu prije sedam tjedana, zajedno s mnogim drugim umjetnicima s kojima sam u to vrijeme surađivala.”

“Svi smo mislili da imamo vrlo težak oblike gripe. Hvala Bogu da smo sad svi dobro i zdravi. Znanje je moć!” napisala je 61-godišnja Madonna.

.

Show

Rajko Dujmić će biti pokopan u Aleji velikana, danas bi slavio 66. rođendan

U Aleji velikana nalaze se grobovi Vatroslava Lisinskog, Ede Murtića, Dražena Petrovića i drugih velikana.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Skladatelj Rajko Dujmić, najpoznatiji po svojem radu u Novim fosilima, bit će pokopan na Mirogoju u Aleji velikana. Zemljište za grob među zaslužnim građanima obitelji Rajka Dujmića ustupit će Grad Zagreb.

“Povjerenstvo predlaže gradonačelniku Grada Zagreba zaključak i temeljem tog prijedloga gradonačelnik Grada Zagreba može donijeti zaključak o dodjeli zemlje za grobno mjesto čije troškove snosi Grad Zagreb”, kazao je za RTL Patrik Šegota, voditelj Podružnice Gradskih groblja Zagrebačkog holdinga.


U Aleji velikana nalaze se grobovi Vatroslava Lisinskog, Ede Murtića, Dražena Petrovića i drugih velikana. Na tom dijelu Mirogoja cijene zemljišta prilično su visoke, a neka grobna mjesta prodavala su se po cijeni od čak 160.000 kuna.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP