Prati nas

Show

Bolest ne bira

I Madonna je preboljela Covid-19, darovala je milijun dolara za istraživanje cjepiva

Kraljica popa nedavno se testirala na antitijela i doznala da je i sama bolovala od Covida-19 jedino što je tada mislila da je riječ o teškoj gripi. Objavila je i da je donirala milijun dolara za istraživanje cjepiva protiv koronavirusa.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Madonna (screenshot: Instagram)

Sve je više slavnih osoba koja otkrivaju da su i same zaražene ili su već preboljele novi koronavirus. Među njima je i kraljica glavom i bradom – Madonna.

Najpoznatija pjevačica na svijetu otkrila je u objavi na Instagramu da je i sama bolovala od Covida-19, no da je tada mislila da se radi o vrlo teškom obliku gripe. Madonna također smatra da se zarazila kad je nastupala u Parizu tijekom svoje “Madame X” turneje.


Kraljica popa objavila je i da je donirala 1,1 milijun dolara za medicinska i znanstvena istraživanja kako bi se što prije pronašao lijek, tj. cjepivo za virus COVID-19.

“Zahvalna sam i sretna što mogu pomoći! Trenutačno nisam bolesna, ali nedavno sam se testirala na koronavirusna antitijela i nalaz je bio pozitivan, što znači da sam zapravo BILA inficirana… Razboljela sam se na kraju turneje u Parizu prije sedam tjedana, zajedno s mnogim drugim umjetnicima s kojima sam u to vrijeme surađivala.”

“Svi smo mislili da imamo vrlo težak oblike gripe. Hvala Bogu da smo sad svi dobro i zdravi. Znanje je moć!” napisala je 61-godišnja Madonna.

.

Show

Jimmy Stanić je u studiju i ponovno snima, pridružila mu se i Barbara

Istinska legenda hrvatske glazbe, Jimmy Stanić (91), ponovno je u studiju gdje s Orkestrom Josipa Cvitanovića snima novi album. Na snimanju mu se pridružila i supruga Barbara.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Legendarni Jimmy Stanić ponovno je u studiju, što je vijest koja će sigurno razveseliti njegove brojne obožavatelje. Stanić (91) u studiju Croatia Recordsa snima novi album zajedno s Orkestrom Josipa Cvitanovića, a na snimanju mu se pridružila i supruga Barbara.

Život ove istinske ikone hrvatske glazbe sve je samo ne dosadan i uobičajen. Iako je s vremenom postao gotovo zaštitni znak Zagreba, rodom je iz Dubrovnika, što je možda manje poznato. Živi u Utrinama, iako je zapravo s Trešnjevke. Onu legendarnu bubu više ne vozi, iako ga je vjerno služila čak 30 godina.


Jimmy Stanić se oženio tek u 61. godini, a do 55. živio je kao pravi dečko – s mamom. Susret sa svojom suprugom Barbarom Trohar ovako je opisao: “Ugledao sam je s leđa, a potom pohitao da je vidim i s prednje strane”. Nije se, kaže, ranije ženio jer je čekao pravu i – dočekao je. 

No kao i u svakom braku, i u njihovom ima trzavica, ali sve se to brzo riješi. ”Naljutim se, ali ne mogu reći da se to na meni vidi. Naljute me neke stvari, ali onda ja to s Barbarom rešim”, kazao je Stanić.

Iako mu se bogata karijera proteže na više desetljeća i obilježena je brojnim hitovima poput “Prolazi sve…”, “Kobila Suzy”, “Prsluk pucam”, “Pokloni svoj mi foto”, “Dimnjačar” i mnogim drugima, od glazbe se, priznaje, nije obogatio.

”Ne, nažalost. Ja volim pevati. Nisam nikad nikom rekel – morate mi tolko platiti, inače ne bum peval. Rekel sam: ‘kolko možete tolko mi platite, jebi ga’. U Bosni mi je jedna gatara gatala pa mi veli: ‘dečko, ti ne buš nikad imal gomilu love, al – uvek bu ti kapalo…’ I, tak je do danas”, rekao je svojedobno za Jutarnji.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP