Prati nas

Show

Ljubav poslije emisije

Najstariji par iz ‘Braka na prvu’ još uvijek je zajedno. ‘Gdje je Milan? Oboje smo uvijek tu!’

Njegovo saznanje svodilo se na to da žena želi isto što i on te mu nije bilo jasno zašto nije tako. Da nije od prvog susreta inzistirao na tome, vjerujem da bih mu poklonila puno više pažnje, svojevremeno je govorila Gordana.

Objavljeno

|

Gordana Gašparić Vrbljanin i Milan Tokić (foto: GGV/Facebook)

Nakon popuštanja mjera, iz izolacije je izašao i najstariji par prve sezone “Braka na prvu”, emisije koja ih je na neviđeno spojila i “vjenčala”.

Gordana Gašparić Vrbljanin (62) i Milan Tokić, (64) okupani suncem, pozirali su za društvene mreže. “Gdje je Milan? Oboje smo uvijek tu negdje”, napisala je Gordana uz priložene fotografije i tako odgovorila obožavateljima na pitanje jesu li još uvijek zajedno.

Podsjetimo, Gordana je kroz emisiju hvalila Milanovu narav, no neprestano je ponavljala kako ju ne privlači njegov fizički izgled. On je pak tvrdio kako joj se nikada neće prestati udvarati.

“Puno smo razgovarali i on, kao i većina muškaraca, mislio je će se već prve noći brak konzumirati. No to se, naravno, nije dogodilo. Moram priznati da mi je to umanjilo izgleda da budem s njim bliskija nego što sam bila. Iznenadila sam se da jedan stariji muškarac ima toliko malo saznanja o ženama. Njegovo saznanje svodilo se na to da žena želi isto što i on te mu nije bilo jasno zašto nije tako. Da nije od prvog susreta inzistirao na tome, vjerujem da bih mu poklonila puno više pažnje, a u mojim očima bi bio potencijalni partner za nešto više od prijateljstva”, objasnila je Gordana za RTL nakon završetka emisije.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.