Prati nas

Show

Sto na sat

Tereza isprobala bolid Mate Rimca

Da legendarna Tereza Kesovija živi život punim plućima, nije neka novost. To je još jednom dokazala objavivši fotografiju iz Rimčevog električnog automobila.

Objavljeno

|

foto: Tereza Kesovija/Instagram

Možda vam nabrijana električna jurilica nije prvi automobil koji bi vam pao na pamet kao omiljeni auto Tereze Kesovije, no čini se da legendarna glazbena diva voli brzinu i modernu tehnologiju.

Tako se barem dade naslutiti iz fotografije objavljene na njezinom Instagram profilu na kojoj legendarna pjevačica sjedi u, ni manje ni više, nego bolidu Ante Rimca. Kad je točno nastala fotografija, ne zna se, no vrlo je jasno da je Tereza oduševljena mladim poduzetnikom.

“Vrijedan, pametan i skroman (osim u znanju i poslovanju). Eto, tako bi opisala Matu Rimca. No, to je ono što uvijek rado ističem – sve uspješne i velike ljude koje sam sretala u svom životu, krasila je ista vrlina – jednostavnost”, napisala je ispod fotografije Tereza.

Inače, vrijeme provedeno u karanteni Tereza je iskoristila za opuštanje i uživanje u kavi i dobroj knjizi, ali i vježbanju na sobnom biciklu te objavljivanju statusa na Instagramu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.