Prati nas

Show

Omiljena pjevačica

Jasna Zlokić: ‘Potjerali su me s pilatesa jer sam bila neozbiljna’

Jasna Zlokić otkrila je svoju malo poznatu, zaigranu stranu, ispričavši zgodu kako je potjerana sa sata pilatesa jer se nikako nije mogla usredotočiti na vježbanje.

Objavljeno

|

Jasna Zlokić (screenshot: Narodni/Youtube)

Jedna od omiljenih hrvatskih pjevačica, Jasna Zlokić (65), u novom je broju magazina Glorija otkrila svoju malo poznatu, buntovnu stranu.

Ispričala je, tako, kao je doživjela priličnu neugodnost na satu pilatesa i to – vjerovali ili ne – zbog svojeg razuzdanog ponašanja.

“Išla sam jedno vrijeme na fitness, išla sam i na pilates. I onda su me potjerali jer sam bila neozbiljna. Bježala mi je lopta stalno, nisam mogla vježbati. Jurila san za tom loptom stalno. ‘Gospođo Zlokić vi meni remetite sat’, rekla mi je voditeljica. Dajte mi drugu loptu, jer ona koju sam imala mi je bježala između nogu prema drugim ženama. I tako sam cijeli pilates jurila za loptom”, ispričala je Jasna Zlokić.

Ova rođena Velolučanka najpoznatija je po svojoj legendarnoj pjesmi “Skitnica”, iako je više puta rekla kako ju ta pjesma i ne opisuje baš najbolje kao osobu s obzirom da, za razliku od Skitnice u pjesmi, ona sama više voli “mirnu luku” nego “vjetar”. Pa ipak, unatoč tome što preferira mirniji život i kućnu atmosferu, događaj s pilatesa otkriva da Jasna i nije tako samozatajna i tiha kako bi se moglo pomisliti.

Prisjetite se legendarnog hita Jasne Zlokić:

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.