Prati nas

Show

Omiljena pjevačica

Jasna Zlokić: ‘Potjerali su me s pilatesa jer sam bila neozbiljna’

Jasna Zlokić otkrila je svoju malo poznatu, zaigranu stranu, ispričavši zgodu kako je potjerana sa sata pilatesa jer se nikako nije mogla usredotočiti na vježbanje.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Jasna Zlokić (screenshot: Narodni/Youtube)

Jedna od omiljenih hrvatskih pjevačica, Jasna Zlokić (65), u novom je broju magazina Glorija otkrila svoju malo poznatu, buntovnu stranu.

Ispričala je, tako, kao je doživjela priličnu neugodnost na satu pilatesa i to – vjerovali ili ne – zbog svojeg razuzdanog ponašanja.


“Išla sam jedno vrijeme na fitness, išla sam i na pilates. I onda su me potjerali jer sam bila neozbiljna. Bježala mi je lopta stalno, nisam mogla vježbati. Jurila san za tom loptom stalno. ‘Gospođo Zlokić vi meni remetite sat’, rekla mi je voditeljica. Dajte mi drugu loptu, jer ona koju sam imala mi je bježala između nogu prema drugim ženama. I tako sam cijeli pilates jurila za loptom”, ispričala je Jasna Zlokić.

Ova rođena Velolučanka najpoznatija je po svojoj legendarnoj pjesmi “Skitnica”, iako je više puta rekla kako ju ta pjesma i ne opisuje baš najbolje kao osobu s obzirom da, za razliku od Skitnice u pjesmi, ona sama više voli “mirnu luku” nego “vjetar”. Pa ipak, unatoč tome što preferira mirniji život i kućnu atmosferu, događaj s pilatesa otkriva da Jasna i nije tako samozatajna i tiha kako bi se moglo pomisliti.

Prisjetite se legendarnog hita Jasne Zlokić:

.

Show

Violeta iz Boljeg života je ljepotica i u 59. godini

Za Lidiju Vukičević vrijeme kao da je stalo. Ova atraktivna glumica plijeni izgledom kao i prije 30 godina dok je glumila u Boljem životu.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Sjećate li se Violete iz Boljeg života? Za zanosnom crnog uzdisali su muškarci diljem bivše države, a žene su željele izgledati poput nje. No čak ni 30 godina nakon završetka emitiranja legendarne serija, glumica Lidija Vukičević ne izgleda ništa manje zanosno.

Na svojem Instagram profilu pokazala je kako uživa na crnogorskom primorju te svojim izgledom ostavila obožavatelje bez teksta. Naime, zanosna Lidija ima 58 godina.


Naravno, pratitelji na Instagramu zasuli su je komplimentima te se požalili da bi im od prizora moglo zastati srce.

Inače, osim glumom, Lidija se bavila i politikom. 2004. se učlanila u Srpsku radikalnu stranku, a 2007. godine je postala i zastupnica te stranke u Narodnoj skupštini Srbije. Politička karijera joj je trajala do 2012. kad je skupština raspuštena, a stranka na idućim izborima nije prešla izborni prag i ušla u parlament.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP