Prati nas

Show

Let's get physical!

Goldie Hawn (74) oduševila i nasmijala fanove vratolomijama na trampolinu

Zaboravite orbitrek – vrijeme je za trampolin! Poznata glumica i u 75. godini života izvodi čuda na ovoj spravi za vježbanje i usput se ludo zabavlja.

Objavljeno

|

Goldie Hawn (screenshot: Alan Carr/Youtube)

Najnovijom objavom na društvenim mrežama, poznata glumica Goldie Hawn oduševila je svoje vjerne obožavatelje i pokazala da su za nju godine doista samo brojka.

Vječna djevojčica, kako joj se nerijetko tepa, napunila je 74. godine, no zahvaljujući zdravim životnim navikama i sređenom obiteljskom životu, Goldie izgleda i osjeća se fenomenalno. Dokazala je to objavivši video svoje tjelovježbe na trampolinu koja, osim što je prilično zahtjevna, izgleda i vrlo zabavno.

Pogledajte kakve sve vratolomije izvodi Goldie i razmislite je li možda došlo vrijeme da onaj stari orbitrek, koji vam ionako najvjerojatnije služi samo za vješanje jakni i hlača, zamijenite malim kućnim trampolinom.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.