Prati nas

Show

Stigla je!

Pjevač Ivo Amulić (58) još je jednom postao tata

Amulić iz prvog braka već ima kćer Hanu i sina Mihovila. Inače, Ivo je i djed unuke Ene koja ga ‘mota oko malog prsta’.

Objavljeno

|

Ivo Amulić (screenshot: Klapa Rišpet/Youtube)

Pjevač klape Rišpet i zvijezda Tutti Fruttija Ivo Amulić (58) dobio je dijete. Njegova supruga Sandra Kekez rodila je u srijedu u splitskoj bolnici Firule zdravu djevojčicu.

“Kad sam bio mlađi onda sam gledao kako kupiti nove krpice za djecu, a sad gledamo nabaviti od prijatelja kojima više ne treba. Jednostavno nastojimo biti malo štedljivi”, rekao je Amulić za RTL Exkluziv.

“Uvijek sam im svojim primjerom pokazivao, tako ću i sada”, rekao je Amulić koji iz prvog braka već ima kćer Hanu i sina Mihovila. Inače, Ivo je i djed unuke Ene koja ga ‘mota oko malog prsta’, no sada tvrdi da će kći imati drukčiji tretman.

Da ne vidim na njoj nekih vidljivih fizičkih promjena, ne bi ni znao da je u drugom stanju jer ona to sve dobro podnosi, nema nikakvih problema. Dapače, jedva je to dočekala. Tako da i ako ima nekakvih problema ona to ne pokazuje”, govorio je u travnju Amulić o supruzi.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.