Prati nas

Show

Ozbiljna stanja

Važno! Ovo su razlozi zbog kojih ne biste trebali nositi maske

Zdravstvene vlasti objavile su popis stanja u kojima ne bi trebalo nositi masku. No mi imamo “pravi popis” koji od vas kriju elite i tajni centri moći.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Brittlestar (screenshot: Youtube)

Čini se da je većina hrvatskih građana suglasna s nošenjem maske kako bi sačuvali osobno i javno zdravlje. No to ne znači da je glasna manjina utihnula te da svaki dan ne raste besmisleni popis razloga zbog kojih navodno maske nisu zdravstveno poželjne.

Podsjećamo, postoje zdravstvena stanja u kojima Hrvatski zavod za javno zdravstvo ne savjetuje nošenje maski. No postoji i drugi popis koji “duboka država” krije od vas! Popis je širokoj javnosti otkrio Stewart Reynolds Brittlestar, kanadski komičar i internetska zvijezda koji se naziva i “Najomiljenijim tatom na internetu”.


“Dok smo svi ujedinjeni  kako bismo prošli kroz ova teška i izazovna vremena, jedna je tema postala vrlo prijeporna – nošenje maski. Za neke, nositi masku nije problem. Neki kažu da im je maska mali problem. Više kao privremena neugoda slična onoj kada se smjestite u kauč, a jastuk vam je ugodan, ali ne i savršeno ugodan.  Za treće, nošenje maski je puno ozbiljniji problem”, navodi Brittlestar u videu koji je na Youtubeu pogledalo gotovo milijun ljudi.

Medicinski razlozi

“Ovo su stvarni medicinski razlozi zbog kojih možda ne možete nositi masku: ozbiljna stanja kože poput teških opeklina, ozbiljna bolest pluća ili ako imate manje od dvije godine. U potonjem slučaju, molim, vratite mami telefon na kojem ovo čitate”, kaže ovaj komičar.

Nova stanja zbog kojih ne treba nositi maske

“No što ako niti jedan od ranije navedenih razloga nije primjenjiv na vas? Ako možda ne možete nositi masku jer patite od ovih stanja: alergije na znanost, akutnog plačipičkarenja, sindroma sebičnosti, obijesnog kretenizma, patološkog neznanja ili teškog moronizma?” pita Brittlestar pa odmah nudi i odgovor na postavljeno pitanje.

“Ne brinite, jer sada postoji rješenje. Ako patite od nekih od navedenih stanja i ne želite nositi masku, samo ostanite doma. Zaista, ne izlazite van. I ostanite dovraga što dalje od mene i pustite nas ostale da nastavimo”, savjet je ovog komičara onima koji jednostavno ne mogu shvatiti da nije vrijeme za cendranje i razmaženost.

.

Show

Rajko Dujmić će biti pokopan u Aleji velikana, danas bi slavio 66. rođendan

U Aleji velikana nalaze se grobovi Vatroslava Lisinskog, Ede Murtića, Dražena Petrovića i drugih velikana.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Skladatelj Rajko Dujmić, najpoznatiji po svojem radu u Novim fosilima, bit će pokopan na Mirogoju u Aleji velikana. Zemljište za grob među zaslužnim građanima obitelji Rajka Dujmića ustupit će Grad Zagreb.

“Povjerenstvo predlaže gradonačelniku Grada Zagreba zaključak i temeljem tog prijedloga gradonačelnik Grada Zagreba može donijeti zaključak o dodjeli zemlje za grobno mjesto čije troškove snosi Grad Zagreb”, kazao je za RTL Patrik Šegota, voditelj Podružnice Gradskih groblja Zagrebačkog holdinga.


U Aleji velikana nalaze se grobovi Vatroslava Lisinskog, Ede Murtića, Dražena Petrovića i drugih velikana. Na tom dijelu Mirogoja cijene zemljišta prilično su visoke, a neka grobna mjesta prodavala su se po cijeni od čak 160.000 kuna.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP