Prati nas

Show

Ozbiljna stanja

Važno! Ovo su razlozi zbog kojih ne biste trebali nositi maske

Zdravstvene vlasti objavile su popis stanja u kojima ne bi trebalo nositi masku. No mi imamo “pravi popis” koji od vas kriju elite i tajni centri moći.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Brittlestar (screenshot: Youtube)

Čini se da je većina hrvatskih građana suglasna s nošenjem maske kako bi sačuvali osobno i javno zdravlje. No to ne znači da je glasna manjina utihnula te da svaki dan ne raste besmisleni popis razloga zbog kojih navodno maske nisu zdravstveno poželjne.

Podsjećamo, postoje zdravstvena stanja u kojima Hrvatski zavod za javno zdravstvo ne savjetuje nošenje maski. No postoji i drugi popis koji “duboka država” krije od vas! Popis je širokoj javnosti otkrio Stewart Reynolds Brittlestar, kanadski komičar i internetska zvijezda koji se naziva i “Najomiljenijim tatom na internetu”.


“Dok smo svi ujedinjeni  kako bismo prošli kroz ova teška i izazovna vremena, jedna je tema postala vrlo prijeporna – nošenje maski. Za neke, nositi masku nije problem. Neki kažu da im je maska mali problem. Više kao privremena neugoda slična onoj kada se smjestite u kauč, a jastuk vam je ugodan, ali ne i savršeno ugodan.  Za treće, nošenje maski je puno ozbiljniji problem”, navodi Brittlestar u videu koji je na Youtubeu pogledalo gotovo milijun ljudi.

Medicinski razlozi

“Ovo su stvarni medicinski razlozi zbog kojih možda ne možete nositi masku: ozbiljna stanja kože poput teških opeklina, ozbiljna bolest pluća ili ako imate manje od dvije godine. U potonjem slučaju, molim, vratite mami telefon na kojem ovo čitate”, kaže ovaj komičar.

Nova stanja zbog kojih ne treba nositi maske

“No što ako niti jedan od ranije navedenih razloga nije primjenjiv na vas? Ako možda ne možete nositi masku jer patite od ovih stanja: alergije na znanost, akutnog plačipičkarenja, sindroma sebičnosti, obijesnog kretenizma, patološkog neznanja ili teškog moronizma?” pita Brittlestar pa odmah nudi i odgovor na postavljeno pitanje.

“Ne brinite, jer sada postoji rješenje. Ako patite od nekih od navedenih stanja i ne želite nositi masku, samo ostanite doma. Zaista, ne izlazite van. I ostanite dovraga što dalje od mene i pustite nas ostale da nastavimo”, savjet je ovog komičara onima koji jednostavno ne mogu shvatiti da nije vrijeme za cendranje i razmaženost.

.

Show

Tereza Kesovija predstavila novu pjesmu ‘Ima te’

Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly, kaže Tereza.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Jeste li već poslušali novu pjesmu Tereze Kesovije? Ova istinska diva hrvatske glazbe predstavila je svoj novi singl naziva “Ima te”, koji je baš za Terezu napisao Aljoša Šerić, frontman grupe Pavel.

Pjesmu, koja bi se ubrzo mogla naći rame uz rame s ostalim legendarnim Terezinim evergrinima, prati i video spot u kojem je Tereza oživjela duh prerano preminule monegaške princeze i velike glumice zlatnog doba Hollywooda – Grace Kelly, koju je sama i osobno poznavala.


“Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly. Jer sam imala vrlo lijep odnos s tom divnom osobom. I sve je bilo idealno osim bijelog šala koji se opirao zakonima fizike i letio na krivu stranu. I to me jako srdilo”, kazala je Tereza za Jutarnji.hr.

Na predstavljanju pjesme bila je i velika Terezina prijateljica Gabi Novak, ali i članovi Terezine obitelji, prije svega njena unuka Mila, kći Alana Ungara, Terezinog sina iz braka s glazbenikom Mirom Ungarom, koja je upravo proslavila 30. rođendan.

“Sve ovo danas posvećujem prije svega mojoj Mili”, rekla je Tereza pokazujući na “svoje sveto trojstvo, svoju malu obitelj”. Poslušajte pjesmu:

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP